reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Witam Was !
Dziewczyny ale ten czas jakis dla nas pechowy. Żadnego dwukreseczkowego zdjęcia :( trzeba to w końcu odmienić!
Ja juz po kursie ! 😁 byłam na imprezie i nachlałam się wczoraj 😂 nie pamiętam kiedy piłam i wiele nie było trzeba. Potrzebowałam chyba takiego resetu ale dzisiaj konam dosłownie.
Jeszcze wróciłam i w nocy i nie wiem jak mi się udało owulaka zrobić 😂😂😂 cyrk na kólkach 😂😂😂 dzisiaj pod pierzyną spędzę ten piękny mikołajkowy dzien 😂

Witam Was !
Dziewczyny ale ten czas jakis dla nas pechowy. Żadnego dwukreseczkowego zdjęcia :( trzeba to w końcu odmienić!
Ja juz po kursie ! 😁 byłam na imprezie i nachlałam się wczoraj 😂 nie pamiętam kiedy piłam i wiele nie było trzeba. Potrzebowałam chyba takiego resetu ale dzisiaj konam dosłownie.
Jeszcze wróciłam i w nocy i nie wiem jak mi się udało owulaka zrobić 😂😂😂 cyrk na kólkach 😂😂😂 dzisiaj pod pierzyną spędzę ten piękny mikołajkowy dzien 😂
Czasami można sobie pozwolić na trochę szaleństwa :)
Oczywiście jeżeli zdrówko na to pozwala :)
Ja dzisiaj odebrałam owulaki :)

Zazwyczaj ok 21 a 23 grudnia, żeby na same święta w domu był zapach drzewka 🎄
Nooo będzie najświeższa!

Dobra jutro pojedziemy zobaczyć choinki może się na jakąś skuszę. Tymczasem jesteśmy już w domu po zakupach i jest 15, robi się szaro, powinnam posprzątać w końcu wielkie kosze z wypranymi ubraniami ale jakoś się nie mogę zebrać. Jeszcze dzisiaj będę dzwonić do mamy a trochę skomplikowane są te relacje więc się zbieram w sobie……

Nooo będzie najświeższa!

Dobra jutro pojedziemy zobaczyć choinki może się na jakąś skuszę. Tymczasem jesteśmy już w domu po zakupach i jest 15, robi się szaro, powinnam posprzątać w końcu wielkie kosze z wypranymi ubraniami ale jakoś się nie mogę zebrać. Jeszcze dzisiaj będę dzwonić do mamy a trochę skomplikowane są te relacje więc się zbieram w sobie……

Ja wracam ze spaceru z Psiną 🥹
U mnie też już ciemno sie robi, słońce zachodzi 😅

Może jutro obydwie pojedziemy po choinkę ❤️🎄

Ja wracam ze spaceru z Psiną 🥹
U mnie też już ciemno sie robi, słońce zachodzi 😅

Może jutro obydwie pojedziemy po choinkę ❤️🎄
Ja muszę kuć żelazo póki gorące z tą choinką bo jeszcze jakiś czas temu chciałam udawać że święta nie istnieją i je odwołać bo „miałam być w ciąży na święta a skoro nie będę to mi ozdoby tylko przypomną że moje plany się nie spełniły” ale terapeutka mnie przekonała że święta będą czy bede w ciąży czy nie i tylko odbieram sobie prawo do pięknych chwil żeby pogrążać się w rozpaczy. Więc jak mam myśl żeby mieć choinkę to muszę to wykorzystać bo za tydzień jeszcze zmienię zdanie 😂

reklama
Do góry