Kaalaa
Fanka BB :)
Ale przepraszam czym czujesz, ze idzie okrws? Bolem jak na okres?Nie, od poprzedniego nie robiłam nic. Czekam nabo czuję że nadejdzie. A jak do 16 grudnia nie będzie okresu to robię test.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przepraszam czym czujesz, ze idzie okrws? Bolem jak na okres?Nie, od poprzedniego nie robiłam nic. Czekam nabo czuję że nadejdzie. A jak do 16 grudnia nie będzie okresu to robię test.
Kilka dni przed okresem słabną mi zawsze objawy w piersiach, stają się już flakowate a nie takie nabrzmiałe i coraz mniej tkliwe. Szyjka nisko, miękka i lekko otwarta.Ale przepraszam czym czujesz, ze idzie okrws? Bolem jak na okres?to samo jest jak sie uda
sikasz wczesniej! Postanowione
Tez sie tak czuje, kiedy testujesz?A ja od rana czuję się tak okresowo, za 6 dni dopiero okres, ale mam takie skurcze dziwne i wgl samopoczucie, mam nadzieję że nie nadejdzie![]()
Mialam 17 grudnia i chyba tego tez sie bede trzymać, nie chce wcześniej widzieć bieliTez sie tak czuje, kiedy testujesz?
A jak mam szyjke tak wysoko ze nie moge jej siegnac to co wtedy?Kilka dni przed okresem słabną mi zawsze objawy w piersiach, stają się już flakowate a nie takie nabrzmiałe i coraz mniej tkliwe. Szyjka nisko, miękka i lekko otwarta.![]()
Wiem, że to nielegal ale jak coś to mam zapas! Więc jak coś pisz priv jakbyś nie mogła dostać recepty. Oddam za darmo.Hej.
12 dzień cyklu.
Pęcherzyk na lewym 16 mm.
W sobotę mam przyjść podejrzeć może ovitrell.
Byłam w aptece..chciałam wykupic sertraline. Recepta.przeterminowana. nie pozostaje mi nic jak się rzucić w przepaść.