reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Cały dzień byłam na kursie, wracam a tu takie piękne wieści ❤️ dziewczyny z przyjemnością wstawiłam pierwsze 🍀.
A ja już dziś oficjalnie zaczęłam okres, więc jeśli się nie poprzesuwa to owulkę mam dzien po urodzinach. Wpiszę sie jeszcze na sylwestra na drugi test w tym miesiącu.

reklama
Hej chciałam się przywitac staram sie o 2 dzieciątko od 2 lat miesiac temu chwile cienie i niestety sie nie udalo w tym miesiącu zwiekszylam encorton i w poniedziałek mam mieć @ wstrzymuje sie z testowaniem ale juz korci testować
Witamy na pokładzie 😁
Dobra zrobiłam drugi, ale tutaj mi się wydaje kurde że jest coś. Idę rozebrać ten z rana

Zobacz załącznik 1730646
No dobra, ja widzę kreski. Na jednym i na drugim. Mogę iść na betę jutro? 😂😂😂
No ewidentnie coś się dzieje 🤗

Kurczę, miałam coś podpisywać, ale już zapomniałam co 🤣
@Dorka66 no kreska jest ewidentnie! 😍
@Bandytka_hej u Ciebie też widać, ale ja jednak bralabym to na chłodno, bo u mnie te pinki po czasie często pokazywały drugą dość wyraźną kreseczkę. Oczywiście trzymam kciuki i czekam na jutrzejszy test ☺️

Do mnie za chwilę zawita okres. Trochę na przekór chciałabym, żeby poczekał jeszcze z 2 dni, żeby owulacja nie wypadła akurat w święta, bo nas wtedy w domu nie będzie i ciężko będzie o widzenia 🤣
Czy któraś z Was korzystała z receptomatów? Bo muszę sobie lamettę załatwić, a nie chce mi się iść na wizytę

Dziewczyny nie wytrzymalam do jutra 🥹🍀

Załączniki

• 20251211_172842.jpg
    20251211_172842.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry