reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
😂😂😂 moze zaraz wsiądę w auto i rzeczywiście pojadę po kolejny bo te pinki jakoś do mnie nie przemawiają 😂 zrobiłam drugi , i coraz bardziej wydaje mi się że walą w ciula , przecież ja mam teraz rozcieńczone sikanie ...
Mi się wydaje,że ona jest różowa - ale jestem psychiczna jeżeli chodzi o kreski i mogę się mylić.
Jutro z pierwszego siku koniecznie sprawdź tego pinka :)

Ja wlasnie kurde nie mam pewnosci, dlatego mowilam o innej firmie, ale wydaje mi sie dziwne, ze te kreski sa tak mocne, w sensie u mnie byla dabryczna, ale na zdjeciu tak jej sie nie udalo uchwycic, to cos bardziej co widzialam ja niz inni 😂 dlatego moze cos byc na rzeczy, ale koniecznie trzeba testowac dlaej :D

Na lewym jajniku takie śmieszne pęcherzyki jeden jakiś 15 mm.

A dwa w granicach 17-18 mm.
Mam zastrzyk wziąć dopiero w poniedziałek.

Szału nie ma :( a boje się brać zastrzyk czy z tego nie będzie trojaczków
Trojaczki to fajna opcja, ja tam się zgadzam, ale to musi być misja, w mojej rodzinie pełno bliźniąt, więc wiem jak jest z dwójką;o hahah...

Nie pitol! Bierz zastrzyk, nie wiesz co bedzie, moze tylkp jeden z tego wyjdzie, a moze 3, co by nie bylo dasz rade!

reklama

Osobiście przy moich problemach z zajściem to trojaczki byłyby moim najmniejszym zmartwieniem, serio 🤣

Do góry