Dorka66
Fanka BB :)
Obalasz teorie!![]()
Jeju, ale serio ja takiego PMSA chyba w życiu nie miałam jak to co teraz się ze mną dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obalasz teorie!![]()
Sorki, ale smiechlamJeju, ale serio ja takiego PMSA chyba w życiu nie miałam jak to co teraz się ze mną dziejei najlepsze, że wiem, że przeginam, a nie umiem nas tym zapanować
Np robiliśmy teraz hamburgery na obiad i on zrobił coś inaczej niż myślałam i się obraziłam tak, że powiedziałam, że nie będę jadła
a im bardziej on próbuje załagodzić sytuację tym bardziej jestem zawzięta i obrażona bo mi wstyd przyznać, że to ja jestem psychiczna
szkoda mi go trochę
![]()
Ja się z moim też zabijałam i rozwodziłam kilka razy, gdy byłam na początku ciąży - później też go chciałam zabić ze zmęczenia, poirytowania , niemożliwości poruszania się sprawniej z brzuszkiem i ponad 20kg do przoduJeju, ale serio ja takiego PMSA chyba w życiu nie miałam jak to co teraz się ze mną dziejei najlepsze, że wiem, że przeginam, a nie umiem nas tym zapanować
Np robiliśmy teraz hamburgery na obiad i on zrobił coś inaczej niż myślałam i się obraziłam tak, że powiedziałam, że nie będę jadła
a im bardziej on próbuje załagodzić sytuację tym bardziej jestem zawzięta i obrażona bo mi wstyd przyznać, że to ja jestem psychiczna
szkoda mi go trochę
![]()
Hej. Kurcze @Bandytka_hej liczę na dobre zakończenie tego Twojego testowania. Koniecznie zrób jutro tą betę.
Powiedzcie mi czy jak ja wezmę zastrzyk jutro o 16:00 na przykład, to wystarczy że od jutra do czwartku będą seksy? Były wczoraj, dzisiaj nie bardzo damy rady. Ale też nie ma sensu tak dzień w dzień od wczoraj bo plemniki słabsze. Niby powinny czekać na owulację, więc niby dzisiaj powinno być, ale przecież też pęcherzyk nie pęknie jutro zaraz po zastrzyku to może wystarczy że od jutra zaczniemy?
@Jane Doe odezwij się.
Przytulam i trzymam kciuki za jutrzejsza beteObiecałam sobie że nie robię już żadnego testu. Jutro beta. Tym bardziej że po godzinie ten poranny test pokazał mi wyraźną drugą kreskę![]()
Szla bym trybem jutro wieczorem i we wtorek, dla pewnosci sroda gdyby cos poszlo pozniej, pytanie czy dacie rade 3 dni pod rzad? Jutro daje poczucie, ze plemniki beda na miejscu jakby bylo ok 24 h po, a pojutrze ze dojdzie nowa porcja w czasie lub wyjdzie po 36h.Hej. Kurcze @Bandytka_hej liczę na dobre zakończenie tego Twojego testowania. Koniecznie zrób jutro tą betę.
Powiedzcie mi czy jak ja wezmę zastrzyk jutro o 16:00 na przykład, to wystarczy że od jutra do czwartku będą seksy? Były wczoraj, dzisiaj nie bardzo damy rady. Ale też nie ma sensu tak dzień w dzień od wczoraj bo plemniki słabsze. Niby powinny czekać na owulację, więc niby dzisiaj powinno być, ale przecież też pęcherzyk nie pęknie jutro zaraz po zastrzyku to może wystarczy że od jutra zaczniemy?
@Jane Doe odezwij się.
Humory - płakać mi się chce, ale tak mam właściwie zawsze w trakcie PMS. Senność w ciągu dnia - nigdy nie zasypiam a mam trzy akcje takie od środy/czwartku.Przytulam i trzymam kciuki za jutrzejsza betea masz jakies objawy ciazy?
Damy radę. Stare dziadki ale mus to musSzla bym trybem jutro wieczorem i we wtorek, dla pewnosci sroda gdyby cos poszlo pozniej, pytanie czy dacie rade 3 dni pod rzad? Jutro daje poczucie, ze plemniki beda na miejscu jakby bylo ok 24 h po, a pojutrze ze dojdzie nowa porcja w czasie lub wyjdzie po 36h.