Eveline.eve
Fanka BB :)
...KrakówKocham Kraków
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...KrakówKocham Kraków
![]()
Gratulacje! :-) wiedziałam, a jak zobaczyłam tą dzisiejszą kreseczkę, to było wiadome, że beta będzie pozytywna
A tak w ogóle dzień dobry..️
Powiedzcie mi dziewczyny, ostatnio zrobiłam z ciekawości amh i wyszło mi 1.0. Na wiek 42 to już to już raczej mało, czy średnio? Bo niby jestem „w widelkach“…( nigdy się tym nie interesowałam).
Kurcze jakoś się czuję jakbym miała być chora, oczy jakieś czerwone, lekki ból głowynawet mój zegarek mi mówi … żebym się zrelaksowała bo mam wysoki puls.. mimo, że leżę
![]()
Z Chin?
KrakówKocham Kraków
![]()
@Patii26 to blisko, ja też ze Śląska okolice Tychów więc jest nadzieja na pogodę
Biochemy jak są udokumentowane np betą to powinny liczyć się jako ciąża. Choć niektórzy lekarze liczą jak jest założona karta ciąży czyli moment pojawienia się serduszka![]()
Ja mam 38 w tym roku i AMH tylko 0,47 więc Twoj wynik jest bardzo dobry. Podobno powyzej 1 powinno być, ja juz niestety nie mam dużo czasu...Gratulacje! :-) wiedziałam, a jak zobaczyłam tą dzisiejszą kreseczkę, to było wiadome, że beta będzie pozytywna
A tak w ogóle dzień dobry..️
Powiedzcie mi dziewczyny, ostatnio zrobiłam z ciekawości amh i wyszło mi 1.0. Na wiek 42 to już to już raczej mało, czy średnio? Bo niby jestem „w widelkach“…( nigdy się tym nie interesowałam).
Kurcze jakoś się czuję jakbym miała być chora, oczy jakieś czerwone, lekki ból głowynawet mój zegarek mi mówi … żebym się zrelaksowała bo mam wysoki puls.. mimo, że leżę
![]()
Tak, a czemu pytasz? Ja jestem ogólnie panikara@niezapominajka876 a to jest Twoja pierwsza ciąża, prawda? Ty nie masz za sobą żadnych strat?