reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

co do szerokiego pieluchowania to ja Mileny nie piluchowałam :no:
moja szwagierka pieluchowała małą pampers+tetra ale bez sensu wg mnie bo nie było takiej potrzeby

u mnie w spzitalu mowiły polozne ze nie trzeba pieluchowac szeroko bo sam pampers szeroko rozstawia nozki

ja wczoraj kupiłam tutaj w Norkach proszek dla dzieci (Anineczka :cool2: ) bo moj towar z PL sie gdzies zagubił :eek:
no i chciałabym juz poprac ....ale pralka jeszcze popsuta :-p:-p:-p

Ja o tym szerokim pieluchowaniu przeczytałam dopiero od Was i domyślam się tylko o co chodzi, ale na pewno nie będę sobie dodawać roboty z owijaniem w tetrę, chyba, że będzie trzeba.

Lilka, Ty to się masz z tym wszystkim, jak nie urok to ... kwiatki: ....ale pralka jeszcze popsuta :sorry2:

reklama
Anineczka, to już praktycznie wszystko gotowe dla młodszego potomka :-D
Nooo juz za 2 tygodnie moglabym urodzic.Nie obrazilabym sie,Alex pewnie tez :laugh2:
Dziekuje za komplemenciki :zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

Lilka ;-) ehhh faceci,nie znalaz sie proszek?
Tylko teraz pytanie,czy ten pakistan naprawi Wam ta pralke? Bo to juz nalezy do wlasciciela :tak: zadbac o to by sprzet byl sprawny :dry:

mi z tym pieluchowaniem doradziła kolezanka wiec juz nie wiem zapytam lekarza.
Anineczka pieknie wygląda ja własnie kupuje taka sama komodę bo juz widzialam u nas takie moja siostra tez taka kupiła.
Nic trzeba sie zabrac za pranko kolejnej porcji ciuszków
co do pieluch ja kupiłam jedną paczkę pampers 2-5 zobaczymy jaki sie urodzi wtedy kupie reszte.

Ja o tym szerokim pieluchowaniu przeczytałam dopiero od Was i domyślam się tylko o co chodzi, ale na pewno nie będę sobie dodawać roboty z owijaniem w tetrę, chyba, że będzie trzeba.

Lilka, Ty to się masz z tym wszystkim, jak nie urok to ... kwiatki: ....ale pralka jeszcze popsuta :sorry2:

no jeszcze :sorry2:
własnie znalazłam jakąs uzywana niedrogo w bardzo ładnym stanie wiec chyba kupimy bo nie wiem czy ta da sie szybko naprawic
pękła guma jakas chyba od bębna,bo bęben sie nie krecił,a ta pralka jest z Niemiec i nie mozemy jak narazie tego typu gumy tu znalezc :sorry2:

no faktycznie

ja to mam uroki ostatnio :eek::-)
telewizor tez nam poszedł ahahaaa
naszczescie kolega ma dwa i nam jeden swoj pozyczyl
ciekawe co bedzie jak sie wyprowadzimy :-p:-p

Lilka ;-) ehhh faceci,nie znalaz sie proszek?
Tylko teraz pytanie,czy ten pakistan naprawi Wam ta pralke? Bo to juz nalezy do wlasciciela :tak: zadbac o to by sprzet byl sprawny :dry:

Anineczka tylko diabeł tkwi w szczególach...my te pralke jak i cały sprzed agd i rtv na swoja reke kombinowalismy bo tu nic nie było!!!:no:
i teraz jak sie popsuło to nasz problem niestety...

a z tym proszkiem,przescieradłem i recznikiem dla Hani to nikt nie wie gdzie to jest :baffled:

szwagier twierdzi ze wszystko zapakował
przyjaciolka ze wszystko szwagrowi wydała

normalnie niezły młyn :sorry2:...zaginęło jak w trójkącie bermudzkim :-p

NO I ZAGINIONE RZECZY SIE ODNALAZŁY :-D:-D:-D:-D:-D

siostrzenica wzieła z samochodu te moje pierdołki (były w jakiejs siatce) i nie wiadomo czemu siatke gdzies przywaliła swoimi ciuchami i wszyscy szukali i nie mogli znalezc :-D

ale sie ciesze ze sie wszystko odnalazło :-)

Kochane muszę kupić 2 komplety pościeli,lecz nie za drogiej a zarazem ładnej z baldachimem i ochraniaczem bez wypełnienia i nic nie mogę znaleźć fajnego,na allegro są ale tylko z wypełnieniem całe zestawy a ja wypełnienie juz kupiłam......Moze coś doradzicie?

reklama
proponuje np kupic jeden komplet z ochraniaczem feretti bo to jest rewelacyjna posciel i najlepszy wg mnie ochraniacz ( gruby i nie robi sie scierka po uzytkowaniu przez dziecko) a do tego jakis jeszcze najzwyklejszy komplet bawelniany koldra +poduszka. Baldachim i stelaz kupilam uzywane za jakies grosze

Do góry