reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
wiecie.... z tą wagą to też chyba nie ma się co licytowac.... wiadomo,że teraz to już te dzieciaczki powinny mniej przybierać:tak: one już po 7-8kg ważą:szok:.... synek mojej kuzynki ma 2,5 roku i waży 11kg... a te bable jak by dalej miały tak przybierać to 2dychy szybko by osiągnęły:cool:

masz racje Hana.
ja to sie troszke zmartwilam bo maly wazyl juz 7,3,a teraz wyszlo ze 6,9. Lekarz powiedzial, ze to nic nie znaczy i nie ma sie czym przejmowac.

Dusia tylko uważaj z tym dokarmianiem...:tak:
Ale swoją drogą dzieciaczki już naprawdę sporawe, bo u nas to ok. 5600g...:-)
Haniu, ale 2,5 roku i 11 kg, to w najmniejszym foteliku może jeszcze jeździć...:blink:???

madziallenko - to jest właśnie dziecko do pół roku karmione tylko piersią ;-) a później to nie bardzo chciał jeść... wszystko mu w buzi rośnie i mówi,że bek robi... dlatego wydaje mi się,ze pierś piersią ale nowe smaki i konsystencja możliwie jak najszybciej... kiedy dzicko przyjmuje to za normę... a później już starsze ... więcej kapuje i nie tak łatwo do dzioba wcisnąć:-p:baffled:

Moja Martyna tez olbrzymem nie jest. Boje sie ze jak pojdziemy w srode na szczepienie to okaze sie ze malo przybrala. Ostatnim razem tj. 21 czerwca to wazyla tylko 4,5. Nie za duzo:no:.

reklama
Do góry