Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jejku lae dlugie i duze juz wasze dzieci,jeszcze chwilke i nie beda niemowlaki tylko dzieciaki ;D
A my jutro na szczepienie,moze wiec ja zwarze,ciakawa jile juz ma :
no pilnuj się gosiek,bo potroic to powinien po roku))))))))))))))))))))))))kiniulek coś mi się rozpił ostatnio ciagle na cycku wisi...nieśpi za cholere,a musze coś zaczacszykwac na te chrzciny,,,
moj tez nie spi praawie wcale w dzien :/ juz mnie to wkurza, nawet chwili dla siebie nie mozna znalezc, no chyba ze sie go zostawi ryczacego w lozeczku
no to Kiniulek spał pięknie zwykle od wpól do 10 do 14 czasem z pobudeczką koło 12,czasem nie i potem znowu lulu i od18 ,czasem wcześniej przytomna byłado 22-23,a od paru dni jakas masakra
no to super mialas, moj wlasciwie od poczatku w dzien spi minimalnie, chociaz byl czas ze mial jedna 3 godzinna drzemke w dniu, ale teraz kupa :/ godzina to max
Jakub też mi krócej śpi, ale bawi się też dłużej sam, więc sprzątać itp. mogę bez problemu.
Piotrek przestał mi spać w dzień w ogólr, jak skończył pół roku. Masakra. A jak się kładł, to wiedziałam, że będzie chory :-)
Moja dziala z reguly wg Latwego Planu, czyli je, bawi sie i spi tak ok. pol godziny do poltorej, je, bawi sie i znow spi i tak w kolko. W ciagu dnia zdazamy 4-5 takich rundek zaliczyc. Czasem w ostatniej pospi tylko parenascie minut albo nic. W ogole rano lepiej spi, dluzej i spokojniej, a im pozniej tym gorzej i krocej - trzeba byc przy niej albo co chwile do niej latac wsadzac smoczka, pobujac lub posyczec i coraz mniej sie sama bawi - lubi kontakt z drugim czlowiekiem