reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

hmmm to dziwne,ze kazdy inaczej mirzy,powinni miec jakas uniwersalan miare,tutaj klada dzidzi na takiej specjalnej macie ,prostuja nozki ,cialko i mierza,potEM JA W DOMU SPRAWDZAM I SIE ZGADZA ;)

reklama
a+t+? to ze urosło twoje słonko nie tylko po ubrankach ale równiez na fotkach widac.Tylko zaniepokoił mnie ten pomiar w porównaniu do mojej ale moja napewno była ok 53 bo w ubrankacg 56 sie topiła.
Ale czy to wazne ile wazne ze rosną :)

moje dziecko znów cudujjak jadła po 150ml 6razy dziennie tak teraz zmniejszyła se dawke na 4 do p5 karmien po 120 i za zadne skarby wiecej nie ale do tego udaje mi sie tylko dołozyc 160ml marchewki z jabłuszkiem(sama robie)
co do badan to kontrolne mam dopiero 10-go sierpnia wiec na razie czekamy
Dziekujemy za troske i za pamiec o nas
jest nam miło :)

Heksa ty sie przejmujesz,jak je mala,nie ma czym,moja nigdy jeszcze nie zjadla 150ml a jej tyle robie,zje moze 120,czasami 80ml i po pol godzinie daje jej reszte.Najwazjiesze,aby przybierala na wadze.Mu idziemy stokrotke wazyc w piatek,tutaj glupi system maja,ze dzieci mozna wazyc w pierwszy i trzeci piatek miesiaca ::)

reklama
Do góry