reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

no abryz - fakt ładnie przybiera :D :D :D
a ręce też ci się wyciągną - jak zacznie ząbkować ;D ;D ;D ;D - czy tylko ja mam mieć długie ręce ;D ;D( powoli już mi sie z powrotem wciągają - bo mniej płacze :D)

reklama
Wiedziałam zeby tu nie zaglądac ale cuz stało sie i znow bedzie myslówa...moj Ali to piórko w stosunku do waszych klockow. Wazył w piatek 5470 zaraz nawet Wiktorek, ktory był lzejszy przy urodzeniu go przesacignie :p Moj ciagle ulewa i ma kolki ale lekarze nic mi nie doradzaja na to sama mu infacol kupiłam. Niby jest troche lepiej ale i tak czasem wymiekam :-[ zis dał mi w kosc pozadnie...w domu pierdzielnik ale ja juz kapituluje ide do wanny... :p

Angie trzymaj się! Może zmień lekarza. Szczerze powiem że w Warszawie coś nieciekawą opiekę lekarską macie (pamiętam Twoje przeboje ze szpitalami w ciąży, porodem i teraz).

No niestety, musiałabym chyba do prywatnego chodzic, bo my chodzimy na kazda wizyte do innego chociaz jest zapisany do jednej, i kazda z nich nie przejawia jakiegos przejecia sie...ogolnie to moze nic strasznego ale jak mowiłam o tych wszystkich problemach i ze kupiłam infacol to nic nie powiedziała tylko poprostu pokiwała głowa, przyjeła do wiadomosci i tyle. O ulewaniu to juz nie mowie nawet bo jedna to mi doradziła zeby czesciej karmic...phi ::) Jutro jedziemy przez cała wawe do neurologa autobusem...wrrr...mam nadzieje ze nas przyjmie bez zapisu...juz sie boje :(

Angie trzymajs ie bidulko!!!!!
A powiedz ty karmiesz piersia? bo jak nie to kup mu Ar na ulewanie! moja tak ulewala ze przez tydzien nic na masie nie przybrala:(
teraz wazy 5800 tylko dlatego ze przed kilka dni ja tuczylam 180 ml a dokladnie przez 9 dni przybrala 900 g tak wiec sie nie przejmuj waga:)

reklama
angie, trzymaj sie, a waga sie nie przejmuj, bo kazde dziecko inaczej rosnie - wazne, ze w ogole przybiera na wadze, a 5,5 kg to nie tak malo!!! Spojrz na centyle!
Jesli chodzi o kolki, to ja Ci ciagle polecam SabSimplex lub Debridat - nam tylko to pomoglo. Infacol gowno dawal. A moze to jednak nie kolki? Czytalas "Jezyk niemowlat"? Sprobuj wprowadzic "Latwy Plan" - gluszek i ja od razu po wprowadzeniu stwierdzilysmy, ze czasem "nadinterpretowalysmy" kolki.
Na ulewanie moze kup malemu mleko AR. Jest Enfamil AR. Mozesz tez zageszczac mleko kaszka - to tez zapobiega ulewaniu. Olej lekarzy - poczytaj sama inne zrodla i sama pomoz Aleksowi.

Do góry