Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mleka nie chce...nie wiem co jej sie porobilo...juz dawnos ie wam zalilama le nie bylo az tak zle...dzis np zjadla na caly dzien 150 ml...
co do kaszki to owszem chce i to nawet ponad 200 ale tylko na kolacje....w dzien probowalam dac troche spapa i beee
No ja tez juz sie przestałam ta wagą tak martwic bo jakos chyba przedwczoraj nawiedziła nas pielegniarka srodowiskowa i powiedziała ze mały prawidłowo przybiera na wadze A teraz jak przeczytałam to co Heksa napisała to sie jeszcze utwierdziłam no bo teraz wazy 5900 a waga urodzeniowa 2800 wiec tez juz podwoił Wczesniej wasze kluski wpedziły mnie w kompleksy
Kropecka , twój Wiktorek bardzo ładnie nadrobił wagę, kiedyś czytałam że dzieci z hipo nadrabiają wagę prawie rok !!! ale Wiktorek nie dał się Gratulejszyn dla Wiktorka