reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Waga dzisiaj wskazała 8500g. Przez 10 dni przybrał 250g. Nieźle mu idzie na tym moim mleku :tak:

Fajne artykuły na temat karmienia i naturalnego, i sztucznego są w "Mamo to ja" nr 8 :-)

reklama
Gratuluje!! Ale wam dzieci pienie rosna!!!
Judytka chyba bardzo mi urosla ( nie wagowo) i musze ja zmierzyc bo u nas tego nie robia a ona czesto bardzo nogi prostuje i sie wyciaga- nie do ziewania tylko tak lubi (mam nadzieje ze to nic groznego).jak miesiac temu pisala ze w 56 sie miesci to juz w 68....a niektore ma nawet za male...

powiedzcie czy przy kapieli waszym szkrabom tez odstaja zebra? i w dodatku na boki?

żebra to raczej nie... noja tak śmiesznie wciąga brzuszek, jak ją myję, jakby chciała klatkę wypiąć, atletka taka ;-)

Dzisiaj znowu ważyłam moją Anię - 6200g. Przybrała 200g przez tydzień!
Zawsze było po 150g, a prze ostatnie 2 tygodnie to tylko po 100g i już sie martwiłam. A tu dzisiaj szok!
Od środy do butelki tego odciągniętego mleka (raz dziennie gdy jestem w pracy) dodajemy jej kleiku ryżowego (1 łyżeczka na 150 ml). Może to dlatego teraz 200g?

reklama
Do góry