reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Dzięki dziewczyny! Już mi lepiej!
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
alez te dzieciaczki rosną a pamietacie jak bałysmy sie je obrócic aby przebrac zeby krzywdy nie zrobic??
a teraz ciach ciach i po przebieraniu czy kąpieli

a teraz ciach ciach i po przebieraniu czy kąpieli

*Kreseczka*
Mamusia synusia
oj, pamietam, heksa, pamietam. Wszystko delikatnie, powolutku, a teraz to raz dwa i juz Niuniek przebrany :-)alez te dzieciaczki rosną a pamietacie jak bałysmy sie je obrócic aby przebrac zeby krzywdy nie zrobic??
a teraz ciach ciach i po przebieraniu czy kąpieli![]()
![]()
Gratuluje!! Ale wam dzieci pienie rosna!!!
Judytka chyba bardzo mi urosla ( nie wagowo) i musze ja zmierzyc bo u nas tego nie robia a ona czesto bardzo nogi prostuje i sie wyciaga- nie do ziewania tylko tak lubi (mam nadzieje ze to nic groznego).jak miesiac temu pisala ze w 56 sie miesci to juz w 68....a niektore ma nawet za male...
powiedzcie czy przy kapieli waszym szkrabom tez odstaja zebra? i w dodatku na boki?
Judytka chyba bardzo mi urosla ( nie wagowo) i musze ja zmierzyc bo u nas tego nie robia a ona czesto bardzo nogi prostuje i sie wyciaga- nie do ziewania tylko tak lubi (mam nadzieje ze to nic groznego).jak miesiac temu pisala ze w 56 sie miesci to juz w 68....a niektore ma nawet za male...
powiedzcie czy przy kapieli waszym szkrabom tez odstaja zebra? i w dodatku na boki?
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Dzisiaj znowu ważyłam moją Anię - 6200g. Przybrała 200g przez tydzień!
Zawsze było po 150g, a prze ostatnie 2 tygodnie to tylko po 100g i już sie martwiłam. A tu dzisiaj szok!
Od środy do butelki tego odciągniętego mleka (raz dziennie gdy jestem w pracy) dodajemy jej kleiku ryżowego (1 łyżeczka na 150 ml). Może to dlatego teraz 200g?
Zawsze było po 150g, a prze ostatnie 2 tygodnie to tylko po 100g i już sie martwiłam. A tu dzisiaj szok!
Od środy do butelki tego odciągniętego mleka (raz dziennie gdy jestem w pracy) dodajemy jej kleiku ryżowego (1 łyżeczka na 150 ml). Może to dlatego teraz 200g?
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
LILITH nie zauwazylam ale sie nie przejmuj
abryz ale masz kluche
my idziemy w piatek na szczepienie, jestem ciekawa ile moj maly juz ma
abryz ale masz kluche
my idziemy w piatek na szczepienie, jestem ciekawa ile moj maly juz ma
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
hal Kate?? gdzie sie zgubiłas??
Jak tam zieciu?? rośnie?? tyje??