reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Kamiola, ależ maleństwo :-)
a ja myślałam że moje 4-kilogranowe dziecko było maleńkie ;-) - naprawdę nie wyobrażam sobie, jak bym dała radę gdyby Weronika nie była taka "duża" po urodzeniu, skoro i tak wydawała mi się okruszkiem :tak:

kamiola ale kruszynka:-)
jak tak widze wage Judi,Alusi to sobie mysle,moze one wlasnie takie zwinne bo sa lekkie i lawiej im utrzymac swoj ciezar ciala,moja ma tego cialka i na pewno wazy juz podnad 8000 wiec jeste jest trudniej podniesc sie,choc na nogach potrafi pieknie stac ma silne zbite nozki:-)

Dzisiaj ważyliśmy Anię - 7240g, czyli przez tydzień 110g.
Jakoś ostatnio różnie przybiera - 2 tyg. temu przybrała 240g, tydzień temu 190g, a dziś tylko 110g :confused:

ale patrzy się miesiacami własnie po to żeby isę nie stresować. Dzisko w jednym tygodniu tyje więcej w drugim mniej - miesicęcznie ma dac minumun 400 - jeste? Jest !!!! BE COOL

moja ewa na początku tyła jak szalona,ale potem bardziej ruchawa sie zrobiła i zaczęła po prostu spalac,takze nie ma się co martwic

reklama
Do góry