reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga Naszych dzieci

ale się licytacja zrobiła ... ja wam tylko powiem ,ze koleżanka mojego M urodziła chłopaczka Kubusia który ważył 5170 :szok::-D to drugi syn. Jej pierwszy Nikodem ważył 5360 :-D
Kubuś teraz ma 3 miesiące i tydzień i waży 8 kilo :tak:
bylismy u niej trzy dni temu i mały wcale nie wygląda na takiego kolosa, jednak piersią nie jest już karmiony

reklama
A moja Kluska skromnie w 6tg przytyla 1,30kg :zawstydzona/y: i ma teraz to jest 12tydzień 6,43kg:-):-) dziś po szczepionkach jesteśmy, więc mam troszkę czasu żeby Was poczytac, bo Malusia śpi prawie cały czas bidulka:-(

He he a ja myślałam że mam duże dziecko, ale widzę że do dużego mu jeszcze daleko :-D
Mój Fifi urodził się 1 maja ( 5 tygodni przed czasem):
waga urodzeniowa 3100
waga przy wypisie 2940
teraz 13 tydzień waga około 6500 :-D

Czesc Wam!
janeta szukasz wiekszego dzieciaczka?Wlasnie bylam z moim synkiem na kontroli dzisiaj i wazy 7780g
-waga urodzeniowa 3950
-przy wypisie 3820
-tydzien pozniej 4120
-6 tyg. pozniej 6130
no a teraz...
ale mi nikt nie powiedzial ze jest za duzy,miala pielegniarka waty,ze za duzo je ale nie jest tlusty tylko ubity.Je co 3 albo 4 godziny w dzien zalezy,ale od tamtego tygodnia przesypia nocki bez jedzonka(21:30-6:00sen).
Czy jest ktos wiekszy???Pozdrawiam

No to teraz moge sie usmiechnac :-) Nie martw sie, to tylko znaczy, ze nasz dzieci sa naprawde zdrowe. A tluszczyk zniknie jak zaczna chodzic :tak:

ale się licytacja zrobiła ... ja wam tylko powiem ,ze koleżanka mojego M urodziła chłopaczka Kubusia który ważył 5170 :szok::-D to drugi syn. Jej pierwszy Nikodem ważył 5360 :-D
Kubuś teraz ma 3 miesiące i tydzień i waży 8 kilo :tak:
bylismy u niej trzy dni temu i mały wcale nie wygląda na takiego kolosa, jednak piersią nie jest już karmiony

O rety, dziwne ze nie zrobili jej wczesnej cesarki. Nie wyobrazam sobie chodzic z takim brzuchem, przy swoim dziecku w dziewiatym miesiacu moglam przejsc dwa przystanki autobusowe i tyle...

ja niestety nie mogę pochwalić się takimi ładnymi osiągnięciami :-(

urodzeniowa: 3560
spadek: 3390
2 miesiące: 4700
dziś, tj. 3 miesiące i 3 dni: 5100 :-(

Pani doktor jest zaniepokojona, dała skierowanie na badania krwi i moczu...

hej
u nas waga urodzeniowa 3270
teraz 11 tygodni 5745gr:) i 59 cm
wychodzi na to ze mala jest dosc krotka bo niektore maluszki widzialam rodzily sie 58 cm a waga 3300:)
ale to dziewczynka jest drobna i mam nadzieje ze jeszcze wystrzeli:)

o kurcze to niezle barmanka masz co dzwigac!!!!!!
niezly klopsik;)dorodny:)
gratuacje takiej mamie!!!!!dzielne i silnej pewnie:)
buzka

reklama
Do góry