reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
No pięknie :) Sylwia a nie wydawało mi sie żeby Wojtek był aż tyle wyższy od Karolka...a ja nie mam pojęcia ile u nas teraz waży, wzrost raczej bez zmian - ok 90 plus minus...

My korzystajac z wizyty w szpitalu zwazylismy i zmierzylismy naszego hrabiego i wyszlo, ze ma jakies 89 cm a wazy 14.300:-) A przy okazji powiem, ze moja druga pociecha po wczorajszym wazeniu okazala sie malym obzartuchem bo wazy juz 5400:-) A ja myslalam, ze mi mleka brakujei temu tak na piersi lubi wisiec;-):-) A centymetrow dlugosci ma cale 56.

Chłopaki dorodne!:tak:
Zosia, ale fajna z Ciebie kluseczka;-)Cicha, wklej nowe zdjęcia, proszę, proszę, proszę...

Cicha czyli Julek wcale nie jest zbyt okrągły :) A ja dziś byłam u lekarza bom chora (niestety antybiotyk bo musze się szybko wykurować - nie mogę iść na zwolnienei...) i przy okazji Karola na wagę wrzuciliśmy - 14050 w ciuszkach, ciuszki zważone potem w domu - ok 400g, więc liczę że tak koło 13.700 waży - w sumie chyba nam schudł ostatnio bo myślałąm że ciut wiecej :) wzrost w skarpetkach jak się dobrze wyprostuje 91 cm :)
i pokazuj nam Zosieńkę koniecznie - ona teraz tak szybko się zmienia!!!

My blismy dzis na bilansie dwu latka i wage mamy:11,7kg a wzrost 88cm... dokladnie urosla prezz rok 10 cm :-) ogolnie rozwija sie prawidlowo i jest wszystko oki :-)

reklama
Do góry