reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Witam wszystkie mamy:-)mam na imię Edyta
To mój pierwszy post na forum, więc wybaczcie niedociągnięcia, np. nie mogę się jeszcze połapać, jak tu włożyć suwaczek z wiekiem Bartoszka który juz stworzyłam :eek:ale mam nadzieje, że w końcu do tego dojdę.
Wracając do tematu, czyli wagi musze przyznać,ze dość długo niepotrzebnie się martwiłam, bo mój Bartuś jest aczej niejadkiem. Gdzieś tam (chyba nawet na babyboom)wyszukałam, że powiniej w swoim wieku dziennie mieć ok 92kal na kg wagi i spanikowałam, bo on na pewno nigdy tyle nie ma(nawet z płynami ). Poszłam wiec dzisiaj zważyć zbója i co sie okazało? waży 11.9:baffled:choć przyznam, ze wcale nie wygląda na tyle. Jest dość wysoki(84cm)więc ja juz sama nie wiem:confused:. A ma juz rok, 2 miesiące i 8 dni (tak na wszelki wypadek, gdyby sie suwak nie pojawił)
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

reklama
Witamy mamębarusia :-D

A wracając do wagi to np Bartek jak był w jwieku Kuby to ważył 10 kg i był totalnym niejadkiem
A Kuba teraz też widocznie schudł jak zaczął biegać, albo urusł, bo stracił na swojej pucołowatości i to bardzo :baffled:

Mamoot a tak z ciekawości to ile Wojciaszek waży? bo on też chyba do chucherek nie należy?

Tak dokładnie to nie wiem, bo dawno nie byliśmy na ważeniu. Między 11 a 12 kg - tyle wskazuje domowa waga. Ale idziemy niedługo na szczepienie to i ważenie będzie.
Z Wojciaszkiem jest tak, że prawie od urodzenia był okrąglutki, ale waga cały czas w normie (50-75 centyl). Taka jego uroda, że tłuszczyk gromadzi. :-D

Witaj Edyta!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry