Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okaze jutro mam wizyte u gina!
a rodzica sie odmieni z nimi to juz tak jest najpierw marudza narzekaja a potem sa najlepszymi dziadkami pod sloncem!
ja teraz tez mam takie male smuteczki, bo mezus wyjechal-bedzie dopiero w piatek, rodzinka w Polsce a ja potrzebowalabym ich teraz bardzo
musze lezec a nie bardzo moge bo psiaka trzeba wyprowadzic i wiele osob zamiast mnie wspierac to mowi ze gdyby nie psiak to nie mialabym problemow i moglabym zadbac o siebie! Przykre to bo to nie jego wina ze troszke z maja ciaza nie dobrze.Do sklepu tez musze sama bo zadna coiocia nie wpadnie na pomysl zeby mi kupic bulki,ale moralizowac to potrafia:-( Mama moze dopiero po 20-ym przyjechac do mnie musze jakos te kilka dni sobie sama radzic.Mam nadzieje ze jutro lekarka powie ze jest ok a raczej ze nie jest gorzej-boje sie szpitala!No i co z psiakiem? Do schroniska? O nie!
Widzicie moze to i blachy problem ale spedza mi sen z powiek

dziwne ale 22.01 mialam na wysokosci pepka 97cm a dzisiaj mam 94cm
mozliwe zeby brzusio mi troszke opadl? za to w pupie i biodrach troszke mi przybylo bo nie moge juz wciagnac spodni .Kolezanka podarowala mi ciazowe spodnie ale jakos nie m oge sie do nich przekonac
mam wrazenie ze wygladam jak wieloryb:-) :-) kupilam sobie lady aksamitny czarny dresik i w tych spodniach smigam najchetjniej-fajny fason maja wiec nie podpada ze to dres;-) no i moge je nosic bod brzuszkiem do tego jakas fajna bluzeczka i dalej czuje sie atrakcyjna:-) wiosna nadchodzi wiec moze uda nam sie pokazac nasze brzuszki calemu swiatu, a tak musimy je ukrywac pod swetrami i kurtkami masakra

:-)
! A i u ginekologa na pewno wszystko bedzie ok. Trzymam kciukasy:-) !