reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Kurczę.......widzę że nie tylko ja mam ten problem....:no:
Pod koniec ciązy na wysokosci pepka bylo 110 cm z tego co pamietam......teraz jest 90 cm....:-:)baffled: Nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciązy, malo tego w większosc bluzek tez nie, a juz w te zapinane czy zasuwane, marynarki itp to mogę pomarzyc....:confused:
Kilogramow ubylo tylko 7....porażka.....jakoś mało, spodziewalam sie ze ubędzie wiecej...

reklama
kurcze a ja mam w domu tylko metr budowlany i jak tu nim zmierzyc obwod w tali:eek::-D
moze to i lepiej bo chyba bym dostala szoku jak bym sie zmierzyla:-D , wiec anetko nie lam sie jest nas wiecej:-D

Ja obwodu w talii tez nie zmierze bo nie moge znalezc miarki a poza tym podobnie jak Majkam nie chce sie dolowac. Wystarczy ze wiem jaka jest moja waga: bylo 75, jest 66. Nie wiem czy to dobry wynik czy nie w kazdym razie przed ciaza wazylam 60:dry:.

u mnie przed porodoem bylo napewno 107cm, a mysle,z e moglobyc i wiecej. Teraz w 5 tygodniu , na wysokosci pepka 86cm.

Mi ostatnio moje wymiary brali do sukni ślubnej i w pasie miałam 75cm - tak mi wymierzyli a ja się nie mierzyłam bo mi się centymetr zgubił :wściekła/y:musze go poszukac wkońcu, napewno gdzieś tam leży :-)

u mnie na wysokości pępka jeszcze 79cm i coś nie chce mniej... chyba muszę jednak brzuszki... no bo co....:crazy:
a waga 54kg;-)... to już nieźle... u mnie to cyce chyba dużo ważą;-)

reklama
Do góry