Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurka a ja musze schudnąć bo wtedy szczęśliwsza jakas jestem jak nie czuje się grubo

Kurde jak ja Wam zazdroszczę wagi. Ja stanełam w miejscu i cholerstwo nie chce ruszyć. Prawdę mówiąc sama też nie pomagam, nie ćwiczę, potrafię całą czekoladę wpierdzielić i jestem na siebie wściekła. Poza tym mam jakiś mały dołek i chyba dlatego nie mam motywacji.

DELI ja miałam tak samo - też ważyłam 49 i myslałam o sobie jak o wielorybieMając 17 lat ważyłam 49kg piękne czasy, choć i tak uważałam że gruba jestem :-)
Teraz już tyle ważyć nie będę, bo bym okropnie wyglądała jak wieszak :-), ale te 55 no nic trezba jakoś do nich dojść![]()
Jakiś czas temu oglądałam swoje stare zdjęcia i tak spojrzałam na siebie i ( nie zrozumcie mnie źle) pomyślałam sobie jaka ja byłam ładna dziewczyna - szkoda tylko, że wtedy tak o sobie nie myslałam
tylko wiecznie zakompleksiona :-( a teraz 62 brrrrrrrr i brzuchol taki, że wrrrrrrrrrrto mamy jak na razie bardzo podobną wagę (ja mam 61,5 a dążę do 59-60kg) :-) a ile masz wzrostu jeśli wolno zapytać? ;-)DELI ja miałam tak samo - też ważyłam 49 i myslałam o sobie jak o wielorybieJakiś czas temu oglądałam swoje stare zdjęcia i tak spojrzałam na siebie i ( nie zrozumcie mnie źle) pomyślałam sobie jaka ja byłam ładna dziewczyna - szkoda tylko, że wtedy tak o sobie nie myslałam
tylko wiecznie zakompleksiona :-( a teraz 62 brrrrrrrr i brzuchol taki, że wrrrrrrrrrr