reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

witam.skonczylam pierwszy tydzien a6w i zamieszczam zdjecie.same ocencie czy warto cwiczyc:tak:
zaczynalam majac w pasie 95cm:szok: a po 7 dniach cwiczen mam 91cm:-):-D
Zobacz załącznik 226610

acha i bez diety-bo ja lasuch jestem jednak i dlugo bez czekoladki nie wytrzymalam:zawstydzona/y:do tego jem wszystko-nawet na pizze sie skusilam 2 razy:zawstydzona/y::sorry2::-p pewnie gdybym jakas dietke wprowadzila poszlo by lepiej...kilogramy jak na razie w miejscu stoja:zawstydzona/y::dry:

reklama
No mi po a6w tez brzuch bardzo spadl,ale doszlam do 16 powtorzen i wymieklam :-:)dry:
Ale Tobie jak najbardziej zycze sily i wytrwalosci:tak:

Przymiezam sie by od kwietnia zaczac od nowa...ale nie wiem,nie wiem,te cwiczenia sa strasznie nudzace ...i meczace juz pod koniec.Ale cwiczac ma sie naprawde plaski brzuch...a6w mega wzmacnia miesnie :tak:

Dziewczyny mam 2 pytania jedno o diete proteinową a drugie o a6w:
1. Czy tą dietę można stosować jak się karmi? Bo ja kupiłam sobie ksiązkę Dukana i tam jest napisane, że przez pierwsze dni wydala sie sporo toksyn i tak się zastanawiam czy to dla dziecka ok jak ja karmię? Ktoś coś wie?

2. Jak robicie 6:na przykładzie 2 dnia : najpierw każde ćwiczenie po jednym powtórzeniu 6x potem przerwa i druga seria tak samo czy: każde ćwiczenie od razu 6 razy i potem jeszcze raz druga seria każde po 6? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...:baffled::confused:

Ostatnia edycja:
Mju moja pediatra pozwoliła mi stosować tą dietę. I powiem że już walczę 5 dzień i mała je jak jadła i nie wnosi sprzeciwów:)
A na początku to schodzi głównie woda i spada poziom cukru w organizmie. Przestawiasz się na słodzik i tu jest największy szok dla organizmu. Przynajmniej ja go odczułam.

Dziewczyny mam 2 pytania jedno o diete proteinową a drugie o a6w:
1. Czy tą dietę można stosować jak się karmi? Bo ja kupiłam sobie ksiązkę Dukana i tam jest napisane, że przez pierwsze dni wydala sie sporo toksyn i tak się zastanawiam czy to dla dziecka ok jak ja karmię? Ktoś coś wie?

2. Jak robicie 6:na przykładzie 2 dnia : najpierw każde ćwiczenie po jednym powtórzeniu 6x potem przerwa i druga seria tak samo czy: każde ćwiczenie od razu 6 razy i potem jeszcze raz druga seria każde po 6? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...:baffled::confused:
Mju raczej ta diete nie powino sie stosowac karmiac piersia. W pierwszej fazie dostarczas same bialka dla organizmu. Wiec nie wiem czy to jest ok. Najlepiej podpytaj lekarza.... Sa roze zdania na ten temat:-)

co do a6w to ja robie jedno cewiczenie po 6 powtorzen... np. pierwsze cwiczenie odrazu powtarzam 6 razy przerwa 3sek i 2 cwiczenie 6 razy itd. Jak skoncze jedna serie robie 30sek przerwe i zaczynam druga:-)

Ostatnia edycja:
widze ze powiało na wiosne dietkami;-) zycze Wam powodzenia ja nadal walcze i sprawia mi to nawet przyjemnosc w Wielką Sobote czyli za 2tyg kolejne podsumowanie

Zabieram sie również zam diete proteinową. Jutro smigam po książkę i razem z moją mama zaczynamy. Widze Efe, że masz już świetny wynik. Gratuluje :)

reklama
Ja już mam dość tej diety, bo na moim zadupiu choćby otręby są cudem. Po serek homogenizowany naturalny trzeba jechać 35km. Szkoda gadać.
Ale zrezygnowałam z pieczywa ziemniaków i wszelkiej mąki. Zobaczymy czy rezultaty będą cały czas takie same? Jak nie to wrócę na dietę dukana:(

Do góry