reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga sprzed i po ciazy

Nie robię do końca, bo one obciążają kręgosłup. Nogi trzymam na ziemi niczym nie obciążam ani pod nic nie wkładam.

A widzisz....moze dlatego mi te brzuszki nic nie dawaly....bo wkladalam nogi pod kanape i podnosilam sie do konca...
A tak jak Ty robisz to pewnie miesnie inaczej pracuja.

reklama
Tu jest dużo fajnych podpowiedzi jak cwiczyc miesnie brzucha. Co prawda stronka ( i pisemko)jest dla facetów,ale to nie przeszkadza żeby wykonywać te same ćwiczenia:)...i cieszyć się super efektami:) ( ale bez obaw takiego kaloryfera jak faceci nie dorobimy się tak łatwo...grozi nam tylko efekt fajnego,plaskiego,lekko umieśnionego brzuszka)

Najszybszy sposób na mięśnie brzucha

A może któraś ma coś na biodra? Bo ja mam takie piękne kształtne schabiki na wysokości biodertak bliżej pleców. No i ramiona też raczej niestandartowe.:-):tak:

Czytając Was w kompleksy popadam. Flak wiszący z przodu, dupa jak szafa 4-drzwiowa.
Walcze ze steperem od lutego, ale efektów jak na razie brak. Po ciązy zostały mi 4 kg i pozbyć się ich nie potrafie...

Czytając Was w kompleksy popadam. Flak wiszący z przodu, dupa jak szafa 4-drzwiowa.
Walcze ze steperem od lutego, ale efektów jak na razie brak. Po ciązy zostały mi 4 kg i pozbyć się ich nie potrafie...

Ja to popadłam w komplesy, wagę mam jak przed ciążą...no ale w ciąży nic nie przytyłam...czyli po porodzie mi wręcz przybyło te pare kg, a że 4 lata temu po hormonach przytyłam 15 kg to mam duuużżżooooo do zrzucenia....:-( niestety....
No ale mnie zmobilizowałyście i jutro lece na aerobik...znaczy się to są ćwiczenia na maszynach aerobowych...bo tak to sama w domu się nigdy nie zmobilizuje a też brzuch tragedia, uda porażka no i te ramiona....ehhhhh...:-)

Monika przestań narzekać. Wcale źle nie wyglądasz. A dupy jak szafa to ty nie widziałaś chyba. Przeproś swój tyłeczek :-).

Jak cchesz zobaczyc pieciodrzwiowa to wpadnij do mnie na Nk szybko pozbedziesz sie kompleksów

Nie no następna. Wyluzujcie kobietki. Jesteśmy piękne nie tylko w oczach mężów/partnerów, ale również naszych dzieci. Czy coś więcej do szczęścia potrzeba? Chyba nie :-).

reklama
Do góry