Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Rubi mysle ze nie łączenie białek z węglowodanami w niczym maluszkowi nie więc możesz spróbowqć, ważne jest tylko zeby dzidziusiowi dostarczac wszystkich potrzebnych sładników pokarmowych by odpowiednio sie rozwijał
Malbertka nie jestes sama mi tez na poczatku jak mnie tak muliło i sobie tyłam to urósł troche tyłek i bioderka no i uda, na szczęscie staneły w miejscyu a teraz rośnie brzuch ale też mam już 7+ a do końca ciązy jeszcze daleko, przy Kubie przytyłam 13 kg ale obawiam sie ze teraz nie skończy sie tak dobrze
...no kurka mogłam nie żreć tyle, ale to pierwsza ciąża i nie wiedziałam co sie dzieje i jak reagować, i jak tylko mnie żołądek pobolewał, mólił to trzeba było coś wsunąć, teraz to już po doświadczeniach bede wiedziała przy jakims drugim dzidziorku...;-)
tak to jzu jest ze jedne maja żyganko i chudną a inne wsuwają bo muszą
Mama (dietetyk) często mi powtarza jedz dla dwóch a nie za dwóch ;-) No i święte słowa. Ale czasami sama mam ochote na dziwne rozmaitości. Dziewczynki... teraz mamy czas na jedzenie, po porodzie będzie na odchudzanie... Bez obaw!! Jedzcie na zdrowie :-)
mi też apetyt dopisuje i co tu zrobić jak jeść się chce? nie jeść i być głodnym?
w związku z tym od początku już 6,5kg na +
mam nadzieję, że później łatwo to zgubię albo że w późniejszej fazie ciąży nie przybiorę dużo
A ja sie przyznam tak po cichu ze bardzo bym chcila przytyc w ciazy z 20 kilo i zeby mi z 8 z tego zostalo juz na stale
Jestem niska i bardzo drobna przy wzroscie 167 wazylam zawsze 46-48 kg i uwazam sie za chuda i bardzo mi z tym zle chcialabym byc grubsza:-( ale niestety nie umiem przytyc
I jak narazie 2 kg na plusie wiec chyba nie zrealizuje mojego planu z przytyciem