reklama

Waga sprzed i po ciazy

Mnie dzis moja pani doktor bardzo podtrzymała na duchu ,że przeciez od wagi wyjściowej przytyłam niecałe 4 kg.A w ostatnim miesiącu niecałe 2 kg.Jeśli jest poniżej 5 kg. miesięcznie jest oki.Nagadała mi ,że super wyglądam itd ,więc mam to gdzieś.(Do następnego złego dnia:-))

reklama
Z tego co czytam to malutko przybrałam...tylko 4 kg. Na starcie miałam 51 przy wzroście 154 a teraz ważę 55. Jem na potęgę i wszystko. Bardzo się od początku bałam że przytyję za dużo, ale widzę że puki co się trzymam:)))))
Pewnie to dlatego, że pracuję, studiuję i chodzę na basen:)))

Gapcio taka pewnie Twoja uroda i ciesz się :) - ja pracuję, studiuję, w domu mam małe dziecko (na tyłek siadam dopiero o 21-22 padając przy tym na pysk) i chodzę na basen i na regularne spacerki z małym i mam na plusie ok 10 kg...a w poprzedniej ciąży było o tego malucha mniej a ważyłam jeszcze więcej :) chociaż teraz jem chyba troche mniej bo nie mam czasu a wtedy pewnie troche bardziej sobie dogadzałam jedzeniem...

pępek 104 (było 75-78), biodra 104 (było ok 100), jakoś na szczeście mocno nie przybywa - o dziwo na wysokości pępka ostatnio też nie choć brzuch się zaokrągla
waga dziś u lekarza w ciuchach 75,5 (ok 10 na plus)

Ostatnia edycja:
wczoraj byl ten straszny dzien kiedy polozna kazala mi wtoczyc sie na wage :-(
dolaczam do klubu "+13kg" :-(

z mojego planu zeby w tej ciazy przytyc tylko 15-16 kg chyba NICI :-(

Nie martw się ja przytyłam niecałe 4 kg a i tak czuję się jak słonica.Tylko ja już startowałam z nadwagą.W życiu tyle nie ważyłam co teraz:angry:.Z synem jak zaszłam w ciążę wazyłam 60 kg. i skończyłam na 68kg.A teraz madlę się ,żeby po porodzie ważyc 70 kg.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry