Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
K8libby[/B] takie uroki ciąży, teraz to jeszcze luzik, zobaczysz około 30tyg. jak zacznie wszystko puchnąć, przestaniesz widzieć stopy, a o schyleniu się będzie można tylko pomarzyć :-) a jeszcze jak zacznie siara z cycków lecieć, hehehe ale i tak wszyscy będą mówić, że pięknie wyglądasz, w końcu nosisz w sobie mały cudmnie pierwsza ciąża naznaczyła ładnymi rozstępami na brzuchu, więc już nic nie jest mi straszne
![]()

także weźcie sobie do szpitala na wszelki wypadek trochę większe papucie 

A to byl grudzien, wiec w tej ciazy to ja juz teraz sie przygotowuje psychicznie;-) Ale zeby tak strasznie to nie wygladalo to dodam ze od razu po porodzie zaczela mi sie akcja "lanie jak z cebra", normalnie co pol godziny do kibela i tak srednio na kazde posiedzonko wiadro z siebie "wylewalam"!!! W efekcie na drugi dzien zobaczylam swoje kostki i to byl piekny widok
Kurdeczka teraz sie z tego smieje, ale wtedy naprawde bylam strasznie wystraszona. Ale za to nie leciala mi zadna siara heh.

waze 57.7 (start z 55.5)
czyli na razie 2.2 na plusie
rosniemy rosniemy
a jak u Was dziewczynki??
no ja stanelam w miejscu, czyli od poczatku mamy 2.2 kg na plusie i waga stoiale pilnuje sie, jem naprawde duzo owocow, oczywiscie podskubuje roznosci, ale udaje mi sie dosc przytomnie opanowac
![]()