reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Ostatnio pokazują mi się moje okresowe objawy także chyba nie będzie miłej niespodzianki.
Wczoraj miałam jakiś dzień ryczka... Myślałam dużo o dzieciach w rodzinie,że moja córka się sama bawi, że mielibyśmy prawie półroczne dziecko,że moja mama już prawie 4 lata nie żyje i ogólnie jakieś takie smuty... Dzisiaj mam już lepszy nastrój także jakoś to będzie:) jeszcze dwie nocki i sikam:)

reklama
To ciekawe, co piszecie, bo myślałam, że wszelkie choroby i przyjmowane leki negatywnie wpływają. Ja z kolei do okresu mam jeszcze sporo czasu, a od kilku dni czuję kłucie w podbrzuszu i oczywiście się nakręcam, sama nie wiem po co 🤦🏻‍♀️
Ja zaszłam w ciążę podczas mega choróbska i to była biochemiczna, więc teraz odpuściłabym taki cykl.

To ciekawe, co piszecie, bo myślałam, że wszelkie choroby i przyjmowane leki negatywnie wpływają. Ja z kolei do okresu mam jeszcze sporo czasu, a od kilku dni czuję kłucie w podbrzuszu i oczywiście się nakręcam, sama nie wiem po co 🤦🏻‍♀️
Ja zaszłam w angine...coś w tym jest 😉 a może zbieg okoliczności.

Ostatnio pokazują mi się moje okresowe objawy także chyba nie będzie miłej niespodzianki.
Wczoraj miałam jakiś dzień ryczka... Myślałam dużo o dzieciach w rodzinie,że moja córka się sama bawi, że mielibyśmy prawie półroczne dziecko,że moja mama już prawie 4 lata nie żyje i ogólnie jakieś takie smuty... Dzisiaj mam już lepszy nastrój także jakoś to będzie:) jeszcze dwie nocki i sikam:)
Oj ja mam ostatnio to samo 😏 cały czas myślę o różnych rzeczach, wzrusza mnie wszystko bardziej jak powinno i ogólnie przez to jestem mega rozkojarzona czasem 🤐

U mnie 33 DC a temperatura znów spadła i w pracy przy podcieraniu patrzę a tam znów śluz płodny jak białko 😆 Niech się już kończy ten cykl. Oszalec można. Jak do soboty okres nie przyjdzie to sobie prożka ponownie zbadam żebym wiedziała w którą stronę to idzie.

@Catia.a Brawo Mąż!
Pamiętam,że tuż po porodzie i szyciu (Strejser prawie zemdlał i go wyprosili) leżałam rozkraczona i odkryta i się zmartwiłam ,że widział te poturbowaną 😺
Ale mówił,że co z tego,że widział skoro dałam mu jego największy Skarb 😂
Często faceci nie mają wg pojęcia jak kobiecy cykl wygląda,ile potrzebuje podpasek/tamponów dziennie - gdzieś widziałam sondę,że jakiś nastolatek myślał,że okres nam leci przez cewkę moczową 😂 także naprawdę super,że są ŚWIADOMI mężczyźni
Mój mąż to nawet ma Flo w telefonie i sobie zapisuje moje okresy i owulacje... :D

U mnie 33 DC a temperatura znów spadła i w pracy przy podcieraniu patrzę a tam znów śluz płodny jak białko 😆 Niech się już kończy ten cykl. Oszalec można. Jak do soboty okres nie przyjdzie to sobie prożka ponownie zbadam żebym wiedziała w którą stronę to idzie.
A to jest jakiś problem? Też tak często mam, że np kilka dni płodnego, potem sucho i potem znowu płodny.... i też mam długie cykle, ponad 30 dni.

reklama
A to jest jakiś problem? Też tak często mam, że np kilka dni płodnego, potem sucho i potem znowu płodny.... i też mam długie cykle, ponad 30 dni.
Wcześniej miałam tak że robił się kilka dni śluz płodny az do momentu dużej ilości jak białko i wtedy była owulacja i potem już śluz gęsty i kremowy. A teraz to kompletnie nie wiem kiedy jest owulacja. Testów owu nie robię bo przy karmieniu piersią głupoty wychodzą. A na monitoringu raz byłam w tym cyklu bo mam takie godziny pracy ze musiałabym się cały czas zwalniać by iść na monitoring. Muszę być cierpliwa :-)

Do góry