reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Antila zaaaapomnialam o kapuscie!!! :-D

Elzbietka to zakupy udane! A najbardziej to mi sie podba ta delegacja... moze ja tez bede stosowala taka metode - tylko ja do galerii krakowskiej :-D

reklama
Dzień dobry :-)

Ela...rozbawiłaś mnie tą "małą 40" :-D:-D:-D

Miłego i słonecznego dnia wszystkim !!!

Dzien Dobry wszystkim :-)

Cos pochmurnie dzis u nas (przynajmniej nie zal mi ze w pracy siedze ;-)).... a wczoraj byl taki piekny dzionek....

dzień dobry :-)

u nas wiosna i piękne czyte niebo :-) - niedługo śmigamy na spacerek

i małżonek wraca z delegacji dziś :-) (trzeba koniecznie metki od zakupów eksmitowac ;-) )

Esch - to zapraszam do stolicy :-) po słonko :-)

monika3 - no naprawde mała ta 40:-D, 38 nie było, bo bym kupiła i miała powód do zgubienia kilku kg:sorry:

Dzień Dobry:-)
U nas też piękna pogoda a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:
Miałam ambitne plany porządków świątecznych, ale na planach się skończy.
Okna umyłam wczoraj i to chyba pogorszyło mój stan. Teraz szukam kogoś kto dokończy porządki za mnie:eek:
Elżbietko szybciutko odrywaj te metki:-D

U nas też piękna pogoda a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:

mnie też cos rozkłada, myślałam, że skonczy sie na katarze, a dzis juz chyba i kaszel sie przypałętał :baffled: a chorowanie z 4 latkiem to naprawde karkołomny wyczyn, on ma pełno energii a ja na nic nie mam siły ... byle do niedzieli :tak::tak::tak:

a u nas nadal wiosennie było , a w weekenn zapowiadaja najcieplejsze dni w tym sezonie wiosny :tak:

miłego wieczorku :tak:

Po poludniu tez zrobilo sie w Kraq pieknie.
Jutro nie ide do pracy - mam nadzieje ze bedzie rownie wiosennie jak dzis :tak:

Elzbietko metki wyrzucone??
A do Stolycy chetnie bym sie wybrala. Odwiedzilabym Alek i Ciebie.... ale pewnie nie szybko pojade (no chyba ze jakas delegacja mi sie trafi) :tak:

Jarzebinko to kuruj sie!!!!

a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:

mnie też cos rozkłada, myślałam, że skonczy sie na katarze, a dzis juz chyba i kaszel sie przypałętał :baffled:

Dołączam się do was :baffled: smaram straszliwie, w gardle mam ogień :confused2:....ale humor dopisuje bo to piatek w końcu :-)

Boję się żeby nie zarazić Amelki....wystarczy jej to że zaczęło się jakieś pylenie i łzawi jej oczko i ma purpurowe policzki :-(

Esch...wygląda na to że mieszkamy całkiem niedaleko od siebie -- jakieś 100 km !

Miłego piątku iiii....oby do 16 !!!

Ostatnia edycja:
Kobitki a co to za chorobsko sie za Was zabralo??!!
Kurujcie sie!!!

Witam wszystkie!

Za chwile powoli zaczne zbierac sie z domu. Najpierw na kawke do sasiadki, pozniej na "magnetronik" na moja przysadke a na 13 do gina :szok:

reklama
Do góry