reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Esch Ty wiesz że ja zawsze mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak:
znowu coś tutaj przycichło a pamiętam swoje początki na forum i niemożność ogarnięcia tego co tu się dzieje bo tak szybko postów przybywało:tak:jakby komuś brakowało słonka i ciepełka mogę podesłać bo u mnie dzisiaj naprawdę ślicznie więc dzisiaj zaliczony i spacer i piaskownica :-):-)
a ponieważ dawno się nie chwaliłam moją cudną to teraz to zrobię bo jestem totalnie szalona na jej punkcie i ciągle dumna z tego jak świat odkrywa:sorry2:

Puchatka wielkie dzieki za kciuki... moze kiedys wreszcie mi sie uda :-(
A corunia pieknie sie prezentuje!!!!!:tak::tak::tak:

Elzbietko na razie bez zmian... nic nowego sie nie dzieje a tempka caly czas tak samo...

witam .mam na imie asia i po 4 latach starań udało sie nam zajść w ciąże :-D
obecnie jestem w 7 tyg. ciaży :-D ale oczywiscie jest zawsze jedno ale ...
bardzo sie boje caly czas leze poniewaz jedno dziecko juz stracilismy wiec boje sie jak cholera caly czas leze :tak: a tak pozatym to mam mięśniaka ma 7 cm. teraz mialam zaczac brac hormony w zastrzykach aby sie zmniejszył (1 zastrzyk raz w miesiacu kuracja trwa 4 miesiace) a 24 sierpnia mam termin na operacje w Toruniu ..ale okazalo sie ze jestem z ciąży wiec wszystko wstrzymane zostalo .mam pytanko, czy któras z was miala taka podobna sytuacje i szczesliwie donosila ciąże ???? pomożcie bo jest mi cieżko . najgorsze teraz jest czekanie do 17 czerwca mam nastepna wizyte u gina i sie wszystko okaze .jak na razie bylam w sobote serduszko bije :-D:-D:-D:-D:tak: i wszystko jest ok .pozdrawiam asia
Termin mam na 15 stycznia 2010:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Puchatko...no nieeee. Ale słodziak z Majeczki , śliczności !!! :happy: Częściej nam ją pokazuj :tak:

Esch...trzeba cierpliwie czekać, choć rozumiem że to trudne jak cholera :eek:

Pchełko...trzymajcie się dzielnie z maluszkiem :tak:

Gdzie sie podziała Jarzebinka???

Nie chce mi się pracować :sorry:

reklama
Do góry