reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Lapis, do do pit-ów i US - wysłałam im rozliczenie, oni zwrócili kase i w dniu, kirdy dostałąm kase, przyszedł jeszcze jeden pit 11 (po 10 marca). i musiałam jeszcze raz rozliczac i oddac im troche kasy:angry:

reklama
Lapisku ja tam pity wysylam poczta... robie zawsze na kompie - do tej pory jakos bylo ok...
A gary chetnie moge pomyc - wyzyje sie bo jestem po kolejnej klotni z moim mezem i mam juz dosc :wściekła/y:

Elzbietko mojemu mezowi ostatni pit przyszedl w ubieglym tygodniu :wściekła/y::angry:

A jak Tobie się dzidzia sprawuję?

Moje dziecko to teraz mały aniołek :tak: większośc dnia przesypia w nocy mamy tylko jedną pobutke na cycusia, czasami uda mi sie pospać do 11. Śpiochem jest pewnie po mnie.:cool2:
Ogólnie jest bardzo grzeczny kładę co na macie ładnie się bawi i gada do zabawek mam nadzieję że mu sie nie odmieni :-D

Gdzie lecicie:confused:

Lapis alez Ci zazdroszcze takiej wyprawy!!!!
A jesli chodzi o nasze malzenstwo... no coz.... w trakcie staran roznie bywa.... jestesmy teraz juz po serii badan, ja robilam teraz niedawno rezonans przysadki... czekam na wizyte u gina (ide w piatek). Ucze sie obserwowac swoj cykl na 28 dni a moj maz jak przychodzi czas na przytulanka to np. mowi mi ze jest zmeczony.... mnie wtedy naprawde niewiele trzeba zeby wybuchnac.... to tak jakbym robila to wszystko dla wlasnego widzimisie.... i tak wlasnie poszlo teraz :-(

Eschenbach:-:)-:)-(
nie wiem co ci powiedziec. napewno nie wspominaj małżowi o owulacji i innych jajeczkach... chyba ze śledzi twój cykl:baffled:
jak wyniki rezonansu? u mnie niestety mikrogruczolak sie objawił i lekki ucisk na nerwy wzrokowe:-(
postaraj się wyluzowac troszkę.... na ile dasz rady, bo taka obsesja starsznie siada na psychikę - mówię z własnego doświadczenia:zawstydzona/y:

reklama
Do góry