reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Bry, bry:-)
Elżbietko czyżby, czyżby:confused::happy:
Jarzębinko współczuję choróbska zwłaszcza, że maluszek w brzuszku
Monika może przez weekend się wykurujesz. Dla alergików rzeczywiście nieciekawy czas się zaczął:baffled:

reklama
No wiec juz jestem.
Gin przepisal bromgeron - na poczatku po 1/4 tabletki dziennie. Po tygodniu - gdybym zle tolerowala ten lek - mam przyjsc po inna recepte. Gdy bedzie ok ma zwiekszyc dawke do polowy tabletki. Po pol roku bede robila konttrolny rezonans.
Ta strefa hypointensywna w przysadce jeszcze nie swiadczy o guzach ale o nadczynnosci, ktora moze przyczynic sie do powstania guzow.
Wiec przyczyny mojej hyperprolaktynemii dalej nie znam... doktorek bedzie leczyl objawowo....

Do tego chodze jeszcze poza tym na magnetronik.... zobaczymy czy pomoze....

Elzbietko a moze tescik trzeba zrobic??

U mnie @ dalej niet :-( a juz chcialabym zaczac nowy cykl staran....

Lapisku ale Ci zazdroszcze!!! :zawstydzona/y:
ja też ;-)

Ja od trzech dni jestem padnięta i tylko czaję żeby ktoś zabrał Szymonka żebym mogła kimnąć.:sorry:
Już tłumaczę dlaczego.
W środę moje dziecię obudziło się o 4.30 nakarmiłam i położyłam śpiącego do łóżeczka po chwili słyszę że zaczyna wesoło piszczeć i wcale nie jest śpiący piszczał i gadał dopóki tatuś po 6 nie wziął go do nas dodam że od jakiś 3 tygodni śpimy do 10-11 zdarza się tez do 12 i w ogóle w dzień bardzo dużo spał można powiedzieć że więcej spał niż się bawił i myślałam, że to jednorazowy wybryk.
W czwartek był lepszy obudził się o 1.20:szok::szok::szok: tak szalał że nie było mowy o spaniu on w dzień nie ma tyle energii gadał piszczał zakładał sobie pieluchę na głowę wulkan energii w końcu o 3.30 się podałam włączyłam świtało i powiesiłam pieski do zabawy bawił się do 4 zrobił kupę przebrałam dałam cyca i zasnął o 4.30.
Dzisiaj obudził się o 2.45:szok: i już nie bawiłam się w usypianie od razu dałam zabawki a ja kimałam chyba zasnął ok. 5.
Co się stało z moim dzieckiem tak go chwaliłam ze taki ładnie śpi i w dzień i w nocy i chyba przechwaliłam
Dodam tylko że on nie płacze tylko nie jest śpiący i chce się bawić a ja jestem padnięta.:baffled:

Puchatko - ja mam ten wózek. genralnie fajny, tylko ciężki jak na spacerówką i nei jest malutki po złożeniu, ale jak sie zdejmie przednie koła, to się mieści w bagażniku ;-) (mamy auto combi).
z minusów - dośc trudno dostępny koszyk pod wózkiem.
ale dla dziecka wygodny i dośc duzy - Fil nadal z niego korzysta

Lapis, witaj amerykanko :-). widzisz - a ja aviomarin polecam :-/, Fil przespął na min ponad 5 godz.

reklama
witam niedzielnie i relaksacyjnie :tak::-D:tak:

choróbsko troszke odpuściło, ale w poniedziałek napewno robie sobie L4 a co dalej to pomysle, okres przed świateczny to i tak luźniejszy w pracy, więc może sobie odpuszcze i poprotu pochoruje i odpoczne ???? :tak: musze pomyśleć

Buziak, to maleństwo zamieniło sobie dzień z nocka ???? a jak zachowuje sie w dzień, odsypia te nocki, czy tez sie bawi ???? :eek:

Puchatka, do wózeczka sie nie wypowiadam, nie znam takowego :eek:

a ja ewentualnie poproszę o opinie na temat X-Landera na 3 kółeczkach ...... bo o takim własnie myśle....... :tak:

miłej niedzieli :cool2::cool2::cool2:

Do góry