reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Elżbietko czwartego chyba nie będzie;-):-)Eluś no to ciekawe co z tą @:baffled:
Kurczę 200 zł i jedzenie wstrętne- szkoda:-(
Lapisku i jadalne te hamburgery?

Dzień dobry :happy:

Lapis....tylko się nam nie zamerykanizuj za bardzo kochany babolcu :-)

Ela....szkoda że only łan kreska :baffled:

Buziak...o której dziś mieliście pobudkę, hę :laugh2:

Esch...już wtorek....hurrraaa :confused2:

Antila....jak córcia?

Witajcie!

Mialam wczoraj wieczorem sie jeszcze odezwac ale pojechalam na rower z dzieciem sasiadki i wrocilam padnieta (urzadzilismy sobie jazde po blotku :szok::-D - chyba nie musze Wam opisywac jak wygladalismy :-):-D). Szybko wzielam prysznic i usnelam (wstalam dzis rano :szok:). Dzis obiecalam dzieciakowi ciag dalszy wycieczki - tym razem jedziemy na Zakrzowek.... zobaczymy jak nam dzis pojdzie ;-)

Lapisku kurcze ale Ci fajnie!!! :tak: Moze uda mi sie pod koniec tego roku leciec do Kanady - ale to nie to samo co Floryda :-(

Elzbietko to co ta @ wyczynia????

Monika to odliczamy wspolnie dni do weekendu ;-):-D

Buziak...o której dziś mieliście pobudkę, hę :laugh2:
dzisja to pospałam do 6.30 :-D lepsze to niż 4.30 cz 1.30 :tak:
powoli wracamy do normalności.
Zasnął o 20.40 pierwsza pobudka na jedzenie o 0.30 później o 4.45 kolejne o 6.30 kupka zabawa i 9 senek chyba ograniczanie snu w dzień działa.
Wczoraj wieczorem mąż bawił się z Szymonkiem a ja kimłam na 1,5godz czyli jestem w miarę wyspana ;-)

test wykonany, kresek sztuk łan

szkoda :-( a staracie sie tak na powaznie czy jak się uda ?

Ja od porodu robiłam już z 5 testów :szok: i za każdym razem zastanawiam się czy bardziej bym chciała jedną czy dwie kreski i sama nie wiem.:sorry:
Wiem że karmienie piersią nie zabezpiecza i chyba trzeba będzie się jakoś zabezpieczać z drugiej strony tyle się staraliśmy o Szymcia że może w moim przypadku lepsza będzie taka bezstresowa wpadeczka :rofl2:

Monika a moze zrobisz sobie wolne juz w piatek - taki wydluzony weekend :-D

Buzi@k to moze rzeczywiscie lepiej od razu postarac sie o 2 kreski....

reklama
Do góry