reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witam szanowne grono :-D

Troche poczytalam co u Was, ale kiedys ( moze w wakacje hehe) nadrobie wszystko.
Przesylam moc buziaczkow dla Waszych pociech! No i dla Was.

Witajcie!

Pozdrawiam Was Kochane z przepieknej okolicy (las i woda dookola, cisza, spokoj, przepieknie ptaki spiewaja, do cywilizacji jakies 5 km :-D). Po poludniu cykne fotke to Wam wkleje :tak:

Gwiazdeczka masz duuuuzo do nadrobienia :tak:

Lapis to cos strasznie dlugo ten Wasz lot bedzie trwal. A przesuniecie czasowe wynosi chyba 8 h (czyli jak u Was jest 6 rano to u nas jest 14)... Mam nadzieje ze jednak podorz Wam minie szybko - i co najwazniejsze - bezpiecznie!!!

Monika pozdrowienia z Bachotka :tak:

Witajcie :)

ivi - strasznie mi przykro.. :((

Malaga z fasolki nic nie wyszlo bo sie okazalo ze nie mialam fasolki w domu.... a jak pojechalam do sklepu to zamiast fasolki wzielma krokiety i na obiad byly krokiety z barszczem
No to teraz Ty mi smaka narobiłaś :-p:-)

Malaga ale mi smaka tymi fasolkami zrobilas :sorry: ... normalnie nastepnym razem wbije sie na obiad do Ciebie :-D;-)
Zapraszam :D Jak tam staranka Moniqa?? :)

eeee....hmmmm....coś mi tam świta że gdzieś, kiedys była raz MoniQa, ale jakby przez mgłe ja pamiętam :-p:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
Dobre :-D:rofl2:

A ja sobie gratuluje średniej z 5 semestrów = 4.5 :laugh2:
Gratuluję Sol :D

hej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?
Gratuluję :D

hello, pozadrawiam prawie z zaświatów :-D, czyli ze wsi podlaskiej ;-)
jestem u rodizeców i odpoczywam od męża ;-), kóry jest w stolicy, i od syna, którym zajmują sie koleżanki na podwórku ;-d.
Eluś zazdroszczę wypoczynku :) Co do testów.. w końcu dwie kreseczki się ujawnią ;))

Malaguś wiesz ze ja to bym już chciała..ale...
no jest ale ..musze do gina sie wybrać poklachać z nim i moze w wakację nie wiem..w każdym bądź raze bardzo sie boje...
poza tym ja wciąż karmię M..jakos cieżko mi sie rozstać z tym hihihi
Ja też się boję.. chociaż jak wynika z ostatnich badań jestem okazem zdrowia.. czyli wszystko przez stres, przemęczenie.. :eek:

Sol - zdrówka dla córci :)

Esh, ivi - z doświadczenia powiem - styczeń najlepszym miesiącem na poród ;-)
Myślałam przez chwilę o tym..;-) bo lekarz już nam pozwolił się starać.. a ja mam jak zwykle mega owulację :-p Ale jednak poczekamy jeszcze trochę..

Sol - uszy do góry :) z rodziną najlepiej na zdjęciach ;)
Dokładnie ;)

Witaj Gwiazdeczko :)

reklama
Do góry