reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Miłego weekendu wszystkim życzę:-)
Esch chyba nie tak daleko do tej cywilizacji skoro necik jest;-):-)
Lapisku spokojnie, wrócicie zdrowi i szczęśliwi:tak:

Karoli ból chyba został bo jeszcze marudzi ale za to pieszczocha jej się włączyła :tak: Teraz się tuli ile się da :-p A gorączka poszła w poniedziałek :tak:

Byliśmy dzisiaj na basenie z małą pierwszy raz :tak: Baliśmy się jak zareaguje a tu nam zrobiła psikusa - śmiała się i bawiła ile wlezie :tak:

Miłego długiego weekendu - ja pewnie nie zajrzę do was bo mi mąż wyjeżdża 4.05 na cztery dni(wraca piątego) do Sanoka w delegacje :-( Więc chcę się nim nacieszyć :sorry:

Witajcie,

Ja juz w domku. Odstresowalam sie, szkoda tylko ze jutro znowu do pracy :-(

reklama
Witajcie,

Wczoraj bylam na zakupach w Sosnowcu i wrocilam baaardzo zla bo znowu nic sobie nie kupilam a utwierdzilam sie w przekonaniu ze jestem za gruba!!!!:wściekła/y::angry:

Monika na razie w pracy tak sobie... w pon i wtorek bylam sama (choc dyrektorzy wkurzyli mnie telefonicznie :angry:), w srode mnie nie bylo a co bedzie dzis to sie okaze....

Lapis co u Ciebie?? Mam nadzieje ze nie lecialas tym samolotem co ta pani ze swinska grypa???

Ostatnia edycja:
Do góry