reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Pozdrowienia:-D
Sol-to juz 27 tydzień, niesamowite:szok:
Lilith-ja tez często wspominam jak to czas minął od kiedy zajrzałam tu starając się, i wtedy Axxa właśnie pierwsza nadała mi jakichś informacji na temat cyklu itd.

Dla Ciebie niebieskie siusiaczkowe fluidki bo chciałaś-bardzo dojrzałe bo ja nie w ciąży tylko wychowująca jak widać:tak:-7 szczęśliwych niebieskich linijek na kolejny cykl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wisienko-jak Cię poczytałam to jakbym widziała nasze nastroje sprzed tych kilku lat-a teraz jakbyś pooglądała nasze suwaczki to wszędzie są liczniki wieku:tak:;-)Więc nie smuć sie bo to forum dobrze działa i wspomaga-naprawdę:tak:
Ela-wiesz ze trzymam;-).

Wpadłam tylko na chwilkę, zupełnie bez humoru.. kiepsko stoi sprawa z mieszkaniami u nas i nie będziemy na pewno się przeprowadzać tak jak myslałam :(
No nic, miłego dnia :)

Witam Was serdecznie .Pamietacie mnie jeszcze ?? ELŻBIETKO . Ja równiez poroniłam w 2004 r. Długo nie mogłam zajść w ciąże aż 20 kwietnia (dokładnie w 6 rocznice slubu ) zaszłam w ciąże
1_jupi.gif
Całą ciąże znosiłam bardzo żle musiałam leżec 6 miesiecy plackiem , miałam cukrzyce ciążową na 3 tyg przed porodem przyplatała sie cholestaza i mała sie strasznie pchała na ten swiat juz od 17 tyg ciąży .W 28 tyg. zastrzyki na płucka oraz kroplówki na podtrzymanie .
W 17 tyg diagnoza szyjka ma 2,5 cm 1,5 cm rozwarcie i mnostwo leków ,hormonów juz do konca .Jakby tego było mało miałam miesniaka który do 30 tyg był wielkosci naszej małej kruszynki
prosi.gif
Zatem zakwalifikowano mnie jako osobe z ciąża mnoga (blizniacza) i tak tez mnie traktowano .Mój lekarz modlił sie abym wytrzymaa do 35 tyg .Termin miałam na 15 stycznia a nasza mała Nicolka przyszła na świat 28 grudnia 2009 r przez Cesarskie CIECIE . O2'50 w nocy odeszły mi wody (zalane wszystko heheh) o 2:55 skurcze co 2 min !!!!!!!!! W szpitalu bylismy o 3:35 skurcze juz co 1 min i 8 cm rozwarcia !!!!!!!! Lekarz w szoku ze pierworudka w 45 min bedzie rodzic .Jakby tego było mało (od poczatku miałam zaplanowana cesarke ze wzgledu na mieśniaka ) mała sie nie odwróciła była pośladkowo . Biegiem na sale operacyjna i o 4:15 nasz szkarb był juz z nami ..
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif

Nicolka 51 cm /2700 gr/10 pkt

urodziła sie w 37 tyg ciąży a lekarze stwierdzili że jest naprawde duża jak na " ciąże bliżniacza "

A 31.12.2009 wychodziłysmy do domu
oklaski.gif
W samego sylwestra
1_jupi.gif

Dzisiaj nasza mała kruszyna rośnie jak na drożdzach 28 skonczy 10 miesiecy 12,80 kg
icon29.gif

Jest Naszym całym życiem
pozdrawiamy

Ja pamiętam :)

I serdecznie Ci gratuluje !!

Teraz staracie się o rodzeństwo dla córki??

witaj nie nie Nicolka ma dopiero 10 miesiecy ja musze odczekac teraz 2 lata bo miałam cesarke i no i mam cały czas ten sam problem co miałam (mieśniaka :-( A mój maż jak tylko zobaczył córunie jak sie urodziła to stwierdził że " robimy braciszka " ehehhe taki chetny tak mu sie spodobało buziaki

kurcze dawno mnie nie było i niewiem jak wstawic sówaczek Nicolki :no:

HPIM2042.jpgHPIM2100.jpgHPIM2041.jpg

Cos mi nie wychodzi hehehehe
1 zdjecie JA
2 zdjecie Nicolka 10 miesiecy - nasze życie
3 zdjecie Mój mężuś

widzicie zdjecia ?? buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry