reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
pchełko, śliczna córeczka :-)

a ze względu na cc nie ma konieczności czekania 2 lata, mój gin uważa, że po 6 tyg już jest bezpiecznie. tylko w takim przypadku ciąże trzeba zakończć tez CC i to zanim rozpocznie sie czynność skurczowa. a jak sie zaciaży 2 lata po cc, to można rodzić naturalnie.
moja przyjaciółka, co prawda nie miała cc, ale urodziła córeczkę mając na "stanie" pokaźnego mieśniaka.

A dlaczego?? Co się dzieję??

Co do CC, mi tez mówiono, że przez to, że miałam z komplikacjami i to sporymi mogę dopiero po roku zachodzić w ciąże.. nic o 2 latach nie słyszałam..

mi powiedziano ze najlepiej zajsc po 2 latach ale to i tak dobrze bo narazie nie planujemy rodzenstwa dla Nicolki tzn ja nie planuje bo mój maz juz by chciał a ja chce poczekac buziaki a co do suwaczka to niewiem gdzie mam wkleic :-(

pchełko, śliczna córeczka :-)

a ze względu na cc nie ma konieczności czekania 2 lata, mój gin uważa, że po 6 tyg już jest bezpiecznie. tylko w takim przypadku ciąże trzeba zakończć tez CC i to zanim rozpocznie sie czynność skurczowa. a jak sie zaciaży 2 lata po cc, to można rodzić naturalnie.
moja przyjaciółka, co prawda nie miała cc, ale urodziła córeczkę mając na "stanie" pokaźnego mieśniaka.

Elzbietko i o to mi chodzi ja chciałabym 2 urodzic naturalnie o ile bedzie taka mozliwosc nie chciałabym juz cesarki
Z Nicolka od 6 tyg, ciazy wiedziałam ze bedzie cc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol gratulacje Pani inżynier bo jakoś okazji i czasu brak było :sorry:

co do ciąży i cc to ja zaszłam 1,5 roku po cc w ciąże i synka rodziłam sn 2 lata i 3 miesiące po cesarce :tak:
cieszę się że wątek troszkę odżył bo sentyment to mam wielki choć już staraczką nie planuje być :sorry:

pchelka wklej kod URL suwaczka

A co do porodu, to ja tez mialam cc i powiem Wam, ze chyba po raz kolejny tez bede chciala cc. Czytalam, ze teraz weszla ustawa i trzeba podpisac jak sie chce po cc rodzic sn...nie wiem tylko gdzie to czytalam, ale jak znajde, to wkleje linka :-)

Gwiazdeczka - w naszym pięknym kraju już nic mnie nie zdziwi jak pani Kopacz jest u władzy :-D

puchatko - dziękuję :tak:

No ja po raz trzeci nie mam zamiaru być staraczką a przynajmniej przez najbliższe 10 lat :-p Ale sentyment zostaje :-p

reklama
Do góry