reklama
daga.p.
Fanka BB :)
Kobietki coś nam się koleżanka po wizycie nieodliczyła!!!
Losek-mam nadzieję, że w ramach przeprosin wstawisz zdjęcie...;-)
Dobranoc mamuśki
Losek-mam nadzieję, że w ramach przeprosin wstawisz zdjęcie...;-)
Dobranoc mamuśki
daga.p.
Ja mam teściową w miare spoko...Natomiast mój mąż ma przeje***ą. 

L
Losek
Gość
jestem 

L
Losek
Gość
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Lekarz znowu mi przyspieszyl wiek ciazy tym razem o tydzien wiec to jzu 12tydzien i 3 dni... co chwile wiecej ale u mnie to chyba na razie bedzie sie tak zmienialo przez nieregularne cykle, tazke chyba powinnam sie przeniesc do styczniowek ale postanowilam,ze nie opuszczam WAS!! ;-)
Ogolnie na usg juz wszytko bylo widac, dzidzia sie tak szybko i gwaltownie rusza ,ze bylam w szoku.. ze ja tego nie czuje.. machala nozkami i lapkami slodko

Lekarz zrobil mi tez usg genetyczne (robil mi usg na brzuchu bo dzidzia sie nie chciala na bok przesunac) , zmierzyl tez kosc nosowa ktora byla widoczna i dl karku.. wszystko w normach

No i najlepsze,ze w pewnym momencie powiedzial,ze juz chyba widac plec... ale pokilku minutach sie wycofal bo chyba nie byl pewien na 100% i nie chcial zrobic gafy w razie czego.. ale ja chyba tez to widzialam kiedy pokazywal dzidzie od gory.. i chyba cos czuje,ze chlopak.. bo skoro juz niby bylo cos widac to wiadomo,ze na chlopaka bo u dziewczynki to raczej jeszcze nic nie ma...
nastepna wizyta 5 sierpnia dopiero wiec pozno...
nie mam juz brac FOLIKU teraz zapisal mi jakies inne witaminy + Luteina caly czas tak samo...
Wizelam L4.. no i chyba tyle... ;-);-);-);-)

Zdjecie wkleje jutro po padam juz dzis.
Dobranoc.
Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Lekarz znowu mi przyspieszyl wiek ciazy tym razem o tydzien wiec to jzu 12tydzien i 3 dni... co chwile wiecej ale u mnie to chyba na razie bedzie sie tak zmienialo przez nieregularne cykle, tazke chyba powinnam sie przeniesc do styczniowek ale postanowilam,ze nie opuszczam WAS!! ;-)
Ogolnie na usg juz wszytko bylo widac, dzidzia sie tak szybko i gwaltownie rusza ,ze bylam w szoku.. ze ja tego nie czuje.. machala nozkami i lapkami slodko

Lekarz zrobil mi tez usg genetyczne (robil mi usg na brzuchu bo dzidzia sie nie chciala na bok przesunac) , zmierzyl tez kosc nosowa ktora byla widoczna i dl karku.. wszystko w normach

No i najlepsze,ze w pewnym momencie powiedzial,ze juz chyba widac plec... ale pokilku minutach sie wycofal bo chyba nie byl pewien na 100% i nie chcial zrobic gafy w razie czego.. ale ja chyba tez to widzialam kiedy pokazywal dzidzie od gory.. i chyba cos czuje,ze chlopak.. bo skoro juz niby bylo cos widac to wiadomo,ze na chlopaka bo u dziewczynki to raczej jeszcze nic nie ma...
nastepna wizyta 5 sierpnia dopiero wiec pozno...
nie mam juz brac FOLIKU teraz zapisal mi jakies inne witaminy + Luteina caly czas tak samo...
Wizelam L4.. no i chyba tyle... ;-);-);-);-)

Zdjecie wkleje jutro po padam juz dzis.
Dobranoc.
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Lekarz zrobil mi tez usg genetyczne (robil mi usg na brzuchu bo dzidzia sie nie chciala na bok przesunac) , zmierzyl tez kosc nosowa ktora byla widoczna i dl karku.. wszystko w normach![]()
SUPER, że wszystko z Dzidziunią dobrze!!! Normalnie jestem w szoku, że Twój maluszek ma już 6cm!! Pozostaje tylko pogratulować Małego WIELKOLUDKA

Słodko!!!
Muszę się pochwalić, że dziś pierwszy raz od ponad tygodnia prowadziłam auto i powiem Wam, że mi tego brakowało
Jutro Mężuś idzie wyrwać zęba, a potem ma dzień wolny, więc musimy coś wymyślić:-)
WOW!! Nie ma to jak pojeździć sobie autkiem

No a ja muszę wyprosić kluczyki od mojego T. jak tak sobie pojeżdzę to może hormony przestaną mi tak świrować, hihi.
daga.p.- Ważne ze Ty się z teściówka nie musisz męczyć, mąż da sobie rade ze swoja

Ja teściosierota jestem więc nie wypowiem się na temat teściowych, bo ich nie mam... życie...
Zmykam spać! Dobranocka mamuśki i Kochane nie uciskać swoich Fasolek!!

daga.p.
Przeglądałam na Allegro i znalazłam ten "adapter" do spodni. Sorry, że tu wstawiam...
ORYGINALNY CIĄŻOWY POWIĘKSZACZ PASKA! PROMOCJA! (687547761) - Aukcje internetowe Allegro
Losek-suuuuper!
ORYGINALNY CIĄŻOWY POWIĘKSZACZ PASKA! PROMOCJA! (687547761) - Aukcje internetowe Allegro
Losek-suuuuper!
Ilonaa
Mein Schatz :)
Losek WIELKIE GRATULACJE !! A nie mówiłam żeby się nie denerwować
? Kurcze, ale jak przeczytałam 6cm to zrobiłam taaaakie oczy 
! Rewelacja :-):-) Super, że z dzidzio-chłopakiem (prawdopodobnie
) wszystko ok i oby tak do końca ;-)!
Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnęłam koło 22
...
...i przez to jestem na nogach jak widać o której
Dziewczyny, ale macie fajnie
Ja mam przyszłą teściową na zasadzie "a co powiedzą inni" więc chyba wszystko wiadomo hehe ale mój A za to super się dogaduje z Moją Mamuską więc cieszy mnie to:-)

Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnęłam koło 22

...i przez to jestem na nogach jak widać o której

Dziewczyny, ale macie fajnie

reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Kochana super, że wszystko w porządku i OMG Dzidzia już bardzo duuuuuuuuuża:-):-) czekamy na fotkę:-) rewelacja:-)
Ja już nie śpię od 7, bo mnie Mężuś obudził niechcący