reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no wlasnie nie znam sie na tym dlatego sie zastnawiam jak to naparwde powinno wygladac :) ja mialam w 6tyg i 5 dni zarodek 8,3 mm i serduszko 140uderzen na min. a pecherzyk nie wiem ile mial ale byl duuuuzy... moze nzajde fotke.

Szukaj szukaj tej foteczki:-) a masz fotkę???

Kochane rozumiem, że Wy wszystkie na suwaczkach liczycie od pierwszego dnia ostatniej @ tak???

reklama
TO USG z 12 czerwca

20090612161.jpg

Losek faktycznie masz dużą tą "czarną dziurę" :-) Bąbelek będzie miał gdzie fikać koziołki :-D A Fasolka już duuuuża :-)

Szukaj szukaj tej foteczki:-) a masz fotkę???

Kochane rozumiem, że Wy wszystkie na suwaczkach liczycie od pierwszego dnia ostatniej @ tak???

ja licze na podstawie tego co mi powie lekarz, bo u mnie on ocenia po wielkosci zarodka wiek ciazy, z tego wzgledu tez, ze ja mialam dlugie i nieregularne cykle.

ja licze na podstawie tego co mi powie lekarz, bo u mnie on ocenia po wielkosci zarodka wiek ciazy, z tego wzgledu tez, ze ja mialam dlugie i nieregularne cykle.

Ja też miałam nieregularne cykle, więc pewnie też mi lekarz powie, a narazie liczę od ostatniej @:-)

a kiedy masz wizytę ??

Ja mam następną 9 lipca. Już się nie mogę doczekać :p

Idę we wtorek 23 czerwca (notabene będzie to pierwszy miesiąc od naszego ślubu, więc mam nadzieję, że okaże się szczęśliwy:-)), bo ostatnim razem poleciałam za wcześnie i nic nie było widać, a potem wyszło jak wyszło:baffled: choć tym razem też chyba będzie za wcześnie, ale niech chociaż ginek potiwerdzi ciążę i powie, że wszystko ok -> będę spokojniejsza:-)

reklama
Do góry