reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

tak, te suwaczki przekrecaja czasami :). lepiej samemu obliczac wszystko
U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow:). ale nie narzekam
a powiedzcie mi, uprawiacie jakies sporty teraz, tak dla podtrzymania kondycji???
czy to nam zabronione, bp ogolnie tak jakos malo o tym czytalam..
Wiem basen z 1 strony dobry, ale mozna tam rozne rzeczy ze tak ladnie napisze "zalapac", a co z reszta, rower, wedrowki wlasnie po gorach, pilka siatkowa??
pozdrowionka
mnie lekarz powiedział tylko żeby nie jeździć konno i rowerem, no i nie dźwigać i rąk do góry za bardzo nie podnosić... a co do basenu to nie wiem... ja teraz byłam, ale nie pływałam (bo nie umiem) tylko tak się pomoczyłam:-)

reklama
Na internecie można znaleźć zestawy ćwiczeń dla kobiet w ciąży... Fajna sprawa na deszczowe dni, jak nie ma co robić :-)
Fakt są fajne ćwiczenia i jak się ma czas i oczywiście nie ma przeciwwskazan to mozna je sobie wykonywać. Za pierwszym razem miałąm czas ale niestety nie wolno mi było a teraz niestety ani nie mam czasu ani lekarz za bardzo chetny na to nie jest, więc cóż....

AniaMoss : Jakby mi ktoś zabronił szaleć na 2 kólkach to bym go chyba zagryzła . To moja jedyna dostępna walka ze stresem . A i pomaga mi nie palic :)a pozatym jak sie wyszaleje na rowerze to potem normalnie klade sie spac na chwile, a nie narzekam ze jestem senna ale spać nie umiem ( a tak jest jak nie jeżdżę)

A co do hustawki nastrojów ... U mnie jej chyba nie ma , bo ... nie da sie huśtać w jedną strone ... A ja ciągle jestem albo obojętna , albo rycze i jestem zupełnie przybita ... Dzisiaj w nocy budziłam sie co godzine , nie umialam sie ułozyć... ciągle mam wrażenie jakbym zaraz miala zemdleć ... słabo mi i lekko mnie mdli , ale zwymiotować nie umiem ... czuje sie okropnie , mam nadzieje ze szybko mi przejdzie .
W dodatku jednego dnia mam dziką zachcianke na ostre rzeczy i wpierdzielem np grzanek z czosnkiem z pół bochenka chleba , a nastepnego dnia żarłabym bylko czekolade i zapach czosnku ,którego wiadomo nie tak łatwo sie pozbyc po takiej ilosci wcześniej spozytej , doprowadza mnie do płaczu i obłędu .... zachowuję się jakbym miala jakąś chorobe psychiczną ...

a wiesz co to tez jest sport, hehe. ja sama wiem jak sie kilka razy blizniakami znajomej odiekowalam, ile to jest åracy i biegania , czasem lepsze niz aerobik i step razem :)

Witajcie słoneczka:)
oczywiście można jeździć na rowerze, byle uważać żeby się nie przewrócić. Zatem jednak górskie szlaki odpadają. Ale takie ścieżki rowerowe super sprawa.
Ja juz wreszcie moge cos robic, przedtem miałam nakazane wiecej lezec. Teraz spacery, powoli zaczynam chodzic coraz dalej, moze wróce tez na taniec ale juz bez takich ekscesów. Brakuje mi tego, było 2 razy w tygodniu po 2 godziny a teraz nic :(
na szczęscie moje mdłosci to tylko taki straszak, zaczyna mnie mdlic, wypijam szklanke wody z sokiem z cytryny , poleze 10 minut i przechodzi. A dzis poszłam do warzywniaka i poczułam ogórki kiszone. musiałam kupic cały kilogram, ale na obiad niewiele zostało :( aż wstyd, mogłabym jesc tylko ogórki

reklama
heheh, Znachorka ja mam to samo!!!

ja nie mam pojecia czy to chlopiec czy dziewczynka skoro moge mieso zagrysc ciastkiem!!!!

to nei do pomyslenia, i sama nigdy nei wiem na co mam ochote :) hahaha (a do sklepu daleko, wiec lepiej zeby cos w domku buylo zawsze)

dzis bede miala ruskie pierogi z Polski(kolezanka mi przywiozla) i juz mi slinka leci!! mniam mniam,

Do góry