reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć Dziewczyny,
Mam dzisiaj ciut gorszy dzień. Do listy niepożądanych produktów doszła u mnie kapusta kiszona. A tak mi smakowała.
Teraz dopiero uwierzyłam w opinie, że soki z kartony są niezdrowe, bo mają dużo konserwantów. Ja po wypiciu takiego soku to te wszystkie konserwanty czuje i zwracam:baffled:
Co dziwne, kiepsko przyjmuje mi się też woda niegazowana z butelki, a przed ciążą, to tej wody piłam tyle co smok - co najmniej 1 butla 1,5 dziennie.

Cześć Dziewczyny,
Mam dzisiaj ciut gorszy dzień. Do listy niepożądanych produktów doszła u mnie kapusta kiszona. A tak mi smakowała.
Teraz dopiero uwierzyłam w opinie, że soki z kartony są niezdrowe, bo mają dużo konserwantów. Ja po wypiciu takiego soku to te wszystkie konserwanty czuje i zwracam:baffled:
Co dziwne, kiepsko przyjmuje mi się też woda niegazowana z butelki, a przed ciążą, to tej wody piłam tyle co smok - co najmniej 1 butla 1,5 dziennie.

To normalne nic nie poradzimy na te smaki;-)Uroki ciąży:tak: Ja dostałam takiego wstrętu do wszelkiego rodzaju wędlin i kiełbas że już na sam widok mi niedobrze:baffled: Ale zauważyłam że jest już coraz lepiej z dnia na dzień mniej mdłości i wymiotów:laugh2::laugh2::laugh2:

Makiwi zmieniają nam się smaki i będą jeszcze zmieniać. Ja za to nie mogę nawet lekko gazowanej wody bo od razu mi sie odbija a potem ta wode czuję pól dnia. Co do kaputsty to tylko kiszona mi podchodzi w kazdych ilosciach. taka świeża , po niej mam zgage i potworny ból żołądka
za to uwielbiam soki warzywne, musze sobie kupic swojw własną sokowirówke bo nie m oge stale pożyczać od znajomej. tyle ze teraz mnie yroche finanse trzymaja, oj trzymaja :( a taka dobra to sporo kosztuje. Moze któraś ma dobra sokowirówke do polecenia? taka sprawdzona

Cześć dziewuszki :)
Właśnie sie umówiłam na wizyte , mam jutro około 12:20 ...ale wiadomo , moze wejsc nawet 1,5 h później :p ale już nie mogę się doczekac , mam nadzieję że moja dzidzia do mnie pomacha łapką albo nóżką :)

HEJ

Dzieki, dzieki!!
U mnie dzisiaj samopoczucie srednio, troche delikatnych mdlosci i caly czas jakis taki dziwny smak w ustach i na zoladku.. takze szalu nie ma ... ale przynajmniej dzieki temu wiem,ze z dzidzia chyba wszytsko ok..

Nie mam za bardzo apetytu tzn jak juz zaczne jesc to jem ale jak jestem glodna to ciezko mi dogodzic i nie wiem na co mam ochote... takze ogolnie jest tak sobie..

Goraco ... mam jechac do sklepu ale jakos nie moge sie zebrac,,,

Witam wszystkie mamusie które spodziewają się dzidziusia na luty.:-) ja także spodziewam sie na 7 lutego 2010. pozdrawiam wszystkich

Witaj daria w naszym gronie i gratuluję ciąży:-) już wpisałam Cię na listę:-D

Niestety poroniłam ...w 9 tygodniu. Diagnoza"ciąża obumarła".

Kochana strasznie mi przykro, musisz być silna, dla Twojego Aniołka
[*]

Czarodziejka trzymam kciuki za wizytę:-)

reklama
Dziewczyny sorry ze was trochezaniedbuje , ale nie mam ostatnio weny do pisanie znow mnie spiaczka zlapala , ale pozatym zadnych dolegliwosci , gin tak po cichutku potwierdzila , ze to chlopak , chociaz powiedziala ze moze sie mylic lecz ja czuje gdzies w serduszku , ze bedzie Luka teraz do wanny i wychodze na dwor peno wieczorem sie nie odezwe bo bede padnieta.

Do góry