reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ło jezu Losek, piękne są te sukienki.... aż szkoda, że po slubie już jestem :-D
Dobra ja mykam na badania. Trzymać mi tu Wszystkie kciuki.

Ps; na obiad robie albo piers z warzywami z makaronem, albo spagetti :dry: jeszcze to przemyslę ;)
Ja za rok będę wybierać ślubną, może wcześniej gdzieś w okolicach kwietnia/maja :tak:

Pysia mocno trzymam, najwyżej nie będzie posprzątane ;-). Napisz po koniecznie

Losek- sukienki przepiękne!!!! :) Ja mam termin ślubu na 09.10.2010 i bedzie to ceremonia cywilna w plenerze(jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem)...i piekne wesele :) dlatego z wyborem sukienki poczekam do czasu jak urodze maluszka i postaram sie jak najszybciej schudnac...mam nadzieje, ze sie uda :) teraz juz mam brzuszek, wiec szukanie sukni na przyszly rok teraz nie ma u mnie sensu :(

Suknie ślubne są piękne, każda Pani Młoda zasługuje na ślub z jej marzeń!
My wesele planowaliśmy 1,5 roku wcześniej, suknię zamawiałam 5mc przed ślubem.
Teraz jest już wszystko za mną :) Tyle przygotowań, myślenia i denerwowania się, a ten jeden najwspanialszy dzień przeleciał tak niespodziewanie szybko! Ale było warto! :-)

Wiecie co strasznie wam zazdroszczę tych ślubów, suknie też wstawiacie przepiękne. Narazie o wyjściu za mąż mogę pomarzyć, niestety każdego dnia walczymy o własny kąt. Niestety czasu mamy mało, może jak się wszytko poukłada i wyjaśni to zaczniemy o tym myśleć??:-(

Fajnie Wam z tymi slubami ja juz po a niestety nie wyszlo tak jakbym chciala i w ogole nie jestem ze swojego zadowolona :-(ale coz tak to jest jak sie wszystko na odleglosc zalatwia :dry:teraz zaluje ze nie poczekalismy i moglismy na spokojnie wszystko a nie tak ale coz juz po ptokach jak sie to mowi

a ja wlasnie sobie zrobilam domowe fryteczki kurcze juz dawno sobie takich nie robilam ale wyszly przepyszne :-) chyba bede czesciej robila chociaz moze nie powinnam bo to nie za zdrowe ale tak mi sie czasami zachce ;)

mi mdlosci praktycznie juz calkiem zniknely tylko jak jestem glodna to mam i jak myje zeby wiec super samopoczucie lepsze to i humor tez mi juz bardziej dopisuje :) maz wiec zadowolony nawet libido mi troche wrocilo :)

dziewczyny 3mam kciuki i ja :)

ja jutro rano mam isc na usg wiec moze cos podgladne w koncu Dzidziolka ostatnio mialam usg w 5tc to jeszcze nic nie bylo widac tylko krope wiec sie nie moge juz doczekac
a z 2 str sie obawiam czy all bedzie ok wiadome a do tego ide do przychodni wiec pewnie mi tam nie sprawdza tych przeziernosci i innych :confused:
a zastanawialam sie tez czy nie zrobic sobie genetycznego usg ale chyba sobie zrobie w drugiej polowie ciazy w 20 tc jak bede nie wiem zreszta jak lepiej czy teraz czy pozniej ?

Fajnie Wam z tymi slubami ja juz po a niestety nie wyszlo tak jakbym chciala i w ogole nie jestem ze swojego zadowolona :-(ale coz tak to jest jak sie wszystko na odleglosc zalatwia :dry:teraz zaluje ze nie poczekalismy i moglismy na spokojnie wszystko a nie tak ale coz juz po ptokach jak sie to mowi

a ja wlasnie sobie zrobilam domowe fryteczki kurcze juz dawno sobie takich nie robilam ale wyszly przepyszne :-) chyba bede czesciej robila chociaz moze nie powinnam bo to nie za zdrowe ale tak mi sie czasami zachce ;)

mi mdlosci praktycznie juz calkiem zniknely tylko jak jestem glodna to mam i jak myje zeby wiec super samopoczucie lepsze to i humor tez mi juz bardziej dopisuje :) maz wiec zadowolony nawet libido mi troche wrocilo :)

dziewczyny 3mam kciuki i ja :)

ja jutro rano mam isc na usg wiec moze cos podgladne w koncu Dzidziolka ostatnio mialam usg w 5tc to jeszcze nic nie bylo widac tylko krope wiec sie nie moge juz doczekac
a z 2 str sie obawiam czy all bedzie ok wiadome a do tego ide do przychodni wiec pewnie mi tam nie sprawdza tych przeziernosci i innych :confused:
a zastanawialam sie tez czy nie zrobic sobie genetycznego usg ale chyba sobie zrobie w drugiej polowie ciazy w 20 tc jak bede nie wiem zreszta jak lepiej czy teraz czy pozniej ?

kochanie może się mylę ale mi ginka tłumaczyła że te genetyczne usg robi się do końca 13 tygodnia, później już nie.... ale może Tobie chodzi o jakieś inne. Słuchaj chodzisz do gina i do przychodni gdzie indziej? czy znalazłaś sobie przychodnie przyszpitalną? ja poszłam odrazu do przyszpitalnej, tam mam lek. prowadzącego, wszystkie badania na miejscu ( ie latam jak głupia po całym mieście) no i badania usg jak często ginka sobie zażyczy..... nie raz na pół roku ...

reklama
Meganne ja chodze do przychodni nie przyszpitalnej i usg mam gdzie indziej i wizyty gdzie indziej, bo poprostu w tej przychodni gdzie chodze nie maja usg, a co do usg to USG 4D 3D genetyczne płodu - II tr.
wyglada na to ze i w 2 trymestrze mozna genetyczne zrobic :)

ok to teraz rozumiem... kurcze nie wiedziałam że takie rzeczy można:-D może sama skorzystam. u mnie w przyszpitalnej kosztuje to 100zł... 3D . słuchajcie a jak to u Was wygląda z cenami za badania i inne takie.....

Do góry