Dobra ja mykam na badania. Trzymać mi tu Wszystkie kciuki.
Daj znak, kiedy puścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za rok będę wybierać ślubną, może wcześniej gdzieś w okolicach kwietnia/majaŁo jezu Losek, piękne są te sukienki.... aż szkoda, że po slubie już jestem
Ps; na obiad robie albo piers z warzywami z makaronem, albo spagettijeszcze to przemyslę
![]()
Fajnie Wam z tymi slubami ja juz po a niestety nie wyszlo tak jakbym chciala i w ogole nie jestem ze swojego zadowolona :-(ale coz tak to jest jak sie wszystko na odleglosc zalatwiateraz zaluje ze nie poczekalismy i moglismy na spokojnie wszystko a nie tak ale coz juz po ptokach jak sie to mowi
a ja wlasnie sobie zrobilam domowe fryteczki kurcze juz dawno sobie takich nie robilam ale wyszly przepyszne :-) chyba bede czesciej robila chociaz moze nie powinnam bo to nie za zdrowe ale tak mi sie czasami zachce
mi mdlosci praktycznie juz calkiem zniknely tylko jak jestem glodna to mam i jak myje zeby wiec super samopoczucie lepsze to i humor tez mi juz bardziej dopisujemaz wiec zadowolony nawet libido mi troche wrocilo
dziewczyny 3mam kciuki i ja
ja jutro rano mam isc na usg wiec moze cos podgladne w koncu Dzidziolka ostatnio mialam usg w 5tc to jeszcze nic nie bylo widac tylko krope wiec sie nie moge juz doczekac
a z 2 str sie obawiam czy all bedzie ok wiadome a do tego ide do przychodni wiec pewnie mi tam nie sprawdza tych przeziernosci i innych
a zastanawialam sie tez czy nie zrobic sobie genetycznego usg ale chyba sobie zrobie w drugiej polowie ciazy w 20 tc jak bede nie wiem zreszta jak lepiej czy teraz czy pozniej ?
Meganne ja chodze do przychodni nie przyszpitalnej i usg mam gdzie indziej i wizyty gdzie indziej, bo poprostu w tej przychodni gdzie chodze nie maja usg, a co do usg to USG 4D 3D genetyczne płodu - II tr.
wyglada na to ze i w 2 trymestrze mozna genetyczne zrobic![]()