reklama
Mój M był ze mną na trzech USG z synkiem, a teraz to ja go nie zabierałam, bo ja świruję przed wizytą i wcale nie chcę żeby on to słyszał
Teraz mam filmik więc i tak widział dokładnie to samo co ja
Zresztą Wy też widziałyście 
Mój M też przed pierwszą ciążą mówił że nie chce być przy porodzie, ale oczywiście wszystko się zmieniło. W efekcie nie był przy porodzie bo byłam na sali operacyjnej i tam go nie wpuścili, ale zawołali odrazu jak przynieśli maluśkiego Lolka do do pokoju noworodków.

Mój M też przed pierwszą ciążą mówił że nie chce być przy porodzie, ale oczywiście wszystko się zmieniło. W efekcie nie był przy porodzie bo byłam na sali operacyjnej i tam go nie wpuścili, ale zawołali odrazu jak przynieśli maluśkiego Lolka do do pokoju noworodków.
_Pysia_
Fanka BB :)
_Pysia ty jesteś na tym samym etapie ciąży co ja, na kiedy podali ci termin i od jakiej daty ci wyliczył gin?? jeśli oczywiście mogę spytać???![]()
Pytac możesz, najwyżej na coś nie odpowiem

z OM jest niby 20. Mi lekarz wyliczył z OM 23. luty, bo ma jakies takie inne kalendarze niż wszyscy i tygodnie tez inaczej mi liczy niż suwaki. Z USG mam też 23. Także moja dzidzia narazie rośnie ksiązkowo
Wiecie co sobie teraz kupiłam? LODA...
I kumple w pracy patrzą na mnie jak na UFO

Dokładnie! Faceci są dziwni, ale my ich kochamy :-) heheNo to tylko pozazdrościć takiej odpowiedziMój też nie chciał przed ciążą ale zmienił zdanie na szczęście
gdy zobaczył Kruszynkę na USG
Z drugiej strony to się dziwie chłopom jak można nie chcieć zobaczyć swojego dzidziusia jak przychodzi na świat i w ogóle ich obecność to też dla nas wsparcie psychiczne a skoro nas kochają to powinni być przy nas:-):-)
Ronald ... jak to zdrobnić? heheDla mnie kazdy dzień lutego, byle nei 19 :-), bo sie Ronald bedzie nazywał![]()
_Pysia_
Fanka BB :)
Wiecie co sobie teraz kupiłam? LODA...
Dokładnie! Faceci są dziwni, ale my ich kochamy :-) hehe
Ronald ... jak to zdrobnić? hehe
Akurat zdrobnienie jest spoko Ronni, ale samo imię nie przemawia do mnie

Gratulacje synusia niech zdrowow sobie dalej rośnie.Witam sie podluzszej nieobecnosci :-)
Oj plodne w pisaniu jestescie, plodnePojechalam tylko na 10 dni na urlop a tu 60 stron na jednym watku
WIec nie nadrabiam niczego tylko dolaczam dalej ;-) Urlop udany ale jak zawsze za krotki. Chcialoby sie jeszcze
Bylam dzisiaj u lekarza na wizycie no i zobaczylam i to kilkakrotnie, wyraznie i wogole...... SIUSIACZKAI powiem Wam tylko, ze maz jest przeszczesliwy, a ja przerazona, az sie mamie rozplakalam do telefonu ze ja nie umiem myc kulek
Mocno mnie rablo, nie? Ale powaznie to sie ciesze tylko bylam pewna ze bedzie dziewczynka i jestemw szoku. No ale bedziemy mieli WITUSIA :-)
A teraz sprobuje zasnac bo jeszcze jestem w szoku
Milych snow![]()
reklama
O jak się urodzi to na pewno pzremówi.Akurat zdrobnienie jest spoko Ronni, ale samo imię nie przemawia do mnie. chociaż moze jak się urodzi, to wtedy przemówi...