anne
Fanka BB :)
Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...
u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajecznąogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy
tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!
Chciałam zapytać,czy razem z fenoterolem bierzesz coś jeszcze?,bo przy fenoterolu powinnaś brać np.Isoptin-dla złagodzenia objawów fenoterolu,obniżenia ciśnienia itd.bo jesli bierzesz ten isoptin np.,to nie powinnaś miec tych objawow ,o których piszesz.
Wpadłam tu tylko chwilowo,potem mam zajęcia takie muzyczne.Pozdrawiam
ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy
tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!