reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

WITAM WAS KOCHANE WPADNE DO WAS POZNIEJ I POZNIEJ WAS NADROBIE
ANIA WITAMY W GRONIE ZIMNYCH WARIATEK
DZIEWCZYNY WPADAM ZEBY SIE Z WAMIPODZIELIC ZE WLASNIE POLECIALO MI DOSC SPORO SIARY . TYLKO WYTARLAM CHYBA MUSZE SOBIE COS WLOZYC W BIUSTONOSZ BO NIE CHCE WYGLADAC JAK GLUPIA W RAZIE CZEGO A SOWJA DROGA NEI WIECIE CZY TO JUZ TAK ZOSTANIE ,CZY TO MOZE JEDNORAZOWY WYBRYK MOICH MELONOW?

reklama
hmmmm osobiscie tez bym się zdziwiła, pamietam że moja kumpelka miała tak w ok 30tyg. ale wiem ze w którymś czasopiśmie czytałam ze nawet w 20 tyg. może pojawić się siara....tak czy inaczej powiedz o tym lekarzowi, wątpie żeby to czyms groziło;-) trzeba przeboleć;-)

hmmmm osobiscie tez bym się zdziwiła, pamietam że moja kumpelka miała tak w ok 30tyg. ale wiem ze w którymś czasopiśmie czytałam ze nawet w 20 tyg. może pojawić się siara....tak czy inaczej powiedz o tym lekarzowi, wątpie żeby to czyms groziło;-) trzeba przeboleć;-)
DZIEKI KAASIORKU ZA RADE ZO USLYSZENIA POZNIEJ . MUSZE ZMYKAC Z NIMI LUB BEZ

Gdzieś wyczytałam, że siara od 4 miesiąca może się pojawić ;-)

Dla mnie rewelacyjne byłoby odciąganie, podgrzewanie i podawanie w butelce, ale słyszałam, że pokarm szybciej zanika :/

Witam nowe mamusie:-D
WITAM WAS KOCHANE WPADNE DO WAS POZNIEJ I POZNIEJ WAS NADROBIE
ANIA WITAMY W GRONIE ZIMNYCH WARIATEK
DZIEWCZYNY WPADAM ZEBY SIE Z WAMIPODZIELIC ZE WLASNIE POLECIALO MI DOSC SPORO SIARY . TYLKO WYTARLAM CHYBA MUSZE SOBIE COS WLOZYC W BIUSTONOSZ BO NIE CHCE WYGLADAC JAK GLUPIA W RAZIE CZEGO A SOWJA DROGA NEI WIECIE CZY TO JUZ TAK ZOSTANIE ,CZY TO MOZE JEDNORAZOWY WYBRYK MOICH MELONOW?
Mam to samo od miesiąca dzień w dzień:sorry: i usłyszałam że to normalne wię nie masz się czym martwić;-)

A ja dopiero wróciłam z wykładów maaaasakra mózg mój dzisiaj już nie pracuje:baffled::baffled::baffled::baffled: Obiadek rano przygotowałam i Mężuś zrobił do końca także zaraz będę zajadać się;-):-D

reklama
Doby wieczorek dziewuszki .
Dzisiaj dopasowałam liste wyprawkową do swoich potrzeb , i zestawiłam ją z cenami jakie planuje na dany produkt przeznaczyc ... ( błogosławione allegro) I wyszło mi że będę musiała wydać jeszcze około 1500 zł ... i pomysleć ze mój Kocur chiał wszystkie zakupy zrobić po urodzeniu maluszka ...

A ja nie mam żadnych wycieków z piersi ? To źle ? Kiedy się moge spodziewać ?

Do góry