reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Wątek główny

reklama
Tygrynia , normalnie male ziemniaki bierzesz , myjesz z ziemi czy czego tam są , i w całości w skórkach gotujesz . aż będą miękkie ( jak nóż wchodzi jak w masło to są git) i odcedzasz i na bierząco po jedyn kroisz sobie na pół lub ćwiartke ( jak ci pasi) na miąższ pac trochu serka białego np Ostrowii albo almette i hop ze skórką do buźki :) Ze skórką koniecznie bo to błonnik i jelitka czysci !!!
 
:-)
fcx435f79eioxkgy.png
:-D
 
reklama
będę musiała spróbować bo brzmi prosto i smakowicie :tak:
jakby co to ja chętna jestem na takie przekąski, więc rzucajcie pomysłami, a ja wszystko co proste i szybkie i pyszne przygarnę:-D
 
Do góry