Bo ja taka trochę sprytna jestem.....od dołutylko nie wiem jak Kejt Ci tam zajrzała
![]()

tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....dobrze gada, dać jej placka!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja taka trochę sprytna jestem.....od dołutylko nie wiem jak Kejt Ci tam zajrzała
![]()
tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....dobrze gada, dać jej placka!!![]()
To juz niech z koguciej ktoras sie wypowie ... a moze piorkowaoj do Wrocławia to ja się wybierałam do tego aquaparku ech.... dopóki synek nie stwierdził, że mu najlepiej w łóżkuale jeszcze pojadę to dam Ci znać i może razem się popluskamy??
:--
-(
ale mam szanse nadrobić!!! brakuje mi tylko 113cm no błagam noooo ale bynajmniej kogucia nie jestem![]()
a ta jaka cichociemna - nic sie nie udzielala - good nightdobranoc gwiazdy!
a ta jaka cichociemna - nic sie nie udzielala - good night