KALEMEON , ZNACGHORKA WAM tez zycze kolorowych snowDobra Dziewczynki,
zmykam już, bo jutro niestety do pracki trzeba się udać.
Kolorowych snów życzę ;-)
reklama
No jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!

kingusia1991
Fanka BB :)
Znachorka no trochę racji masz,że to Polska itp. ale mnie się nie pyta o ubezpieczenie u mojej GIN ... wystarczy tylko karta ciąży
i jakoś normalnie funkcjonuję.. a jeśli chodzi o szpital to mam ubezpieczenie jak coś taty i tyle... ale ogólnie jest taka ustawa i bardzo dobrze o tym wiedzą, tylko udają, że nie wiedzą, a trzeba ich o tym uświadamiać...
bo wiadomo, że to złodzieje cały NFZ, ale cóż zrobić... ogólnie Polska to chory kraj, ale niestety ...

Hmm powiem Wam że mnie to fascynuje mam podobnie... a ja np zawsze wiem gdzie jestem i ile miejsca zajmuje i czy on nie marznie i czy nie wbijam mu akurat lokcia w oko....
kingusia1991
Fanka BB :)
Gucha90 a Ty 90 rocznik ?? chyba się Ciebie pytałam, ale spytam jeszcze raz

Baki puszczam ja , moj za to tez mnie z lokcia potraktuje a czasami tak kopie muz sie tak ukladac zeby brzuszka nie kopnal. zazwyczaj leze tylem - bezpieczniej dla malejNo jakbym czytała siebie...mój to jeszcze potrafi jebn*ąć ręka mnie w twarz przez sen, albo zaje*bać takiego bąka, że żabki z firan puszczają!![]()
Tygrynkooooooooo.... gdzie ty w szranki z nami stajesz z tą swoją stówką - dziewczynyyy no... weźcie coś jej powiedzcie!!![]()
spadaj

Bo ja taka trochę sprytna jestem.....
tylko nie na słodko bo właśnie wciągnełam pół paczki delicji....![]()
nie wnikam jak jej zajrzałas

delicje... malinowe może jeszcze??dobij mnie dobij... ale ja mam hot-doga takiego ze stacji

Bo wy to jesteśta takie Kochane, sexowne i w ogóle zawsze lepiej się tutaj wyżalić niż komuś z domownikom np. mamie...bo mama to zara leci po fajke i 1000 pytań...zawsze jak udzielałam się na forach to tak nie swojsko było...a tutaj...pierwsze co to włażę na BB, rano wstaję...BB wygrywa z NK i pocztą![]()
ja tez tak mam hehe
a mamie lepiej nie mów o Waszych kłotniach, wiem z autopsji że nie warto

O pieszczoty chodzi jak coś..
milcz kobieto milcz

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Szczerze mówiąc, w Polsce jest darmowe ubezpieczenie z NFZ-u . A jeśli jedziesz do np. Wielkiej Brytanii (też jest w UE) to musisz być tam 24h i masz już ubezpieczenie ... i oczywiście trzeba mieć potwierdzenie adresu zamieszkania w Anglii oczywiście... . I można nawet się starać o mieszkanie i tzw. benefity ... tyle murzynek i innych ciapków się tam zjeżdża (widziałam na własne oczy) jadą i robią dzieci i na benefitach siedzą... ale nie o to chodzi ... . Nawet jakbym pojechała rodzić w Holandii czy w innym kraju i tak dziecko dostaje Obywatelsko Polskie , ponieważ ja jestem polką i mój A. też jest polakiem chyba że mój A. by był holendrem to zmienia postać rzeczy heh
Czesc wam
Ja mieszkam w uk ponad 2 lata i wiem ze ubezpieczenie zaczelo mnie obowiazywac w momencie zarejestrowania sie w przychodni oczywiscie moj maz pracowal i mial placone skladki NIN.Jednak zanim zostalam zarejestrowana musialam postarac sie o Unijna karte ubezpieczeniowa bo bez niej nie chcieli mnie ani moich dzieci zarejestrowac wiec musialam poczekac na ubezpieczenie.Jesli chodzi o obywatelstwo to masz racje jesli obydwoje rodzice maja obywatelstwo polskie to dziecko nie dostanie obywatelstwa brytyjskiego.

reklama