Nie no ja wiem, ale nie chciałam żebyś się dołowała czy żeby Ci głupio było, bo nie ma powodu:-) A poza tym czasami kobitki też chodzą same, bo np partnerzy w pracy i czasu nie mająCelira no tak ale wiesz chodzilo mi o pary :-(
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
To Ty będziesz normalnie oczytana i wyedukowana mamuśka![]()
Yhy wielki ekspert

Dziewczyny bardzo ważne!!!! Właśnie dzwoniła do mnie agaB i jak pewnie wiecie leży w szpitalu, bo ma mieć jakieś badania i nie wie ile tam będzie i nie ma dostępu do neta

O rany, szkoda wielka:-( Chętnie bym poszła, ale nie mogę za bardzo wychodzić:-(Dziewczyny bardzo ważne!!!! Właśnie dzwoniła do mnie agaB i jak pewnie wiecie leży w szpitalu, bo ma mieć jakieś badania i nie wie ile tam będzie i nie ma dostępu do netaw związku z tym, że nie ma nikogo w Łodzi to ma prośbę do Łodzianek, że jak któraś czułaby się na siłach i miała ochotę czy mogłaby ją odwiedzić??? Bo wiecie tak leżeć w szpitalu bez żadnych odwiedzin to nieciekawie
agaB leży na Radwańskiej
numer telefonu podała chyba na odpowiednim wątku, więc Łodzianki możecie się z nią umówić telefonicznie
![]()
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
O rany, szkoda wielka:-( Chętnie bym poszła, ale nie mogę za bardzo wychodzić:-(
No niestety nie wiadomo ile będzie w szpitalu

Była wczoraj na forum ,ale się nei odzywała. A numer jest na tej grupie społecznosciowej, kótra była jako pierwsza załozona.
laski numer jest zagraniczny nie mam za bardzo kasy zeby do niej napisac
Siemanko 
Widzę że sporo się tu dzieje - bardzo mnie to cieszy. Nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco
Za wszystkie dzisiejsze wizyty oczywiście mocno trzymam kciuki.
Ja dzisiaj ledwo żyję bo wczoraj trochę przesadziłam ze sprzątaniem i kręgosłup boli niemiłosiernie - mam wrażenie że mi ktoś stanął na krzyżu na odcinku lędźwiowym, złapał za szyję i próbował wyjąć kręgosłup... Normalnie filetowanie... Właściwie ledwo siedzę więc mam zamiar się zaraz do domu zerwać żeby trochę poleżeć zanim pójdę po Lolka.

Widzę że sporo się tu dzieje - bardzo mnie to cieszy. Nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco

Za wszystkie dzisiejsze wizyty oczywiście mocno trzymam kciuki.
Ja dzisiaj ledwo żyję bo wczoraj trochę przesadziłam ze sprzątaniem i kręgosłup boli niemiłosiernie - mam wrażenie że mi ktoś stanął na krzyżu na odcinku lędźwiowym, złapał za szyję i próbował wyjąć kręgosłup... Normalnie filetowanie... Właściwie ledwo siedzę więc mam zamiar się zaraz do domu zerwać żeby trochę poleżeć zanim pójdę po Lolka.
Może z jakiejś bramki internetowej ?laski numer jest zagraniczny nie mam za bardzo kasy zeby do niej napisac
już do niej pisze momencikMoże z jakiejś bramki internetowej ?
reklama
Ja jak wysyłałam z bramek to nigdy raportu nie miałam, a czasami dochodziło od razu, czasami po kilku godzinach, a czasami wogóle.ok poszło...jak narazie nawet raportu nie dostałam ze doreczono lipa jakś chyba