reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny:-)
Nawet nie mam już siły Was dzisiaj nadrabiać,nie było mnie cały dzień,mam gości,sajgon w domu,do tego byłam z dziećmi na zabawie choinkowej,padam ze zmęczenia,jak ja wytrzymam z gośćmi dwa tygodnie:szok:,mam w sumie 5cioro dzieci w domu teraz:szok::sorry2:,pewnie to przyśpieszy mój poród.
Spokojnej nocy,do jutra:-)

reklama
Czesc Dziewczynki..Ja mam termin na 10 lutego:)bylam dzis u gina i mowil ze mam 1,5 cm rozwarcia i raczej urodze planowo...Wiadomo ze wolalabym juuuuzzzzzz:tak: Zdrrrooweczka zycze :)

Witam śledze wątek o mamusiach lutowych prawie od początku tylko jakos nie miałam śmiałosci napisac... bo chyba jestem najmłodsza a dzidzia ma się pojawic zaraz po mojej 18-tce mianowicie 24 lutego

Witam nowe lutoweczki szkoda ze dopiero teraz dolaczylyscie ale dobrze ze zdazylyscie przed rozpakowaniem:-D

:dry: Liżę monitor:-D:-D:-D:-D PS. Jak możesz tak szczuć kobietę w ciąży?! I to jeszcze na diecie cukrzycowej... Torcik bezowy... A mi się zwykły pączek marzy:-:)-:)-(

Oj biedna.....odbijesz sobie po porodzie....jeszcze trochę!!!:tak::tak::tak:
Ja z Filipem też miałam ogromniasty apetyt na koniec....już nie będę nawet wymieniać co jadłam...hihih
Teraz zmykam i będę oglądać z mężem filmiki...
spokojnej nocki...papap

Hejka no dzisiaj znow maly robi maraton w brzuszku :-D a nogi mam lekko spuchniete szczegolnosci prawa, tylko ze nie wiem z czym sie to wiaze, bo ja mam cisnienie i biore tabletki mam nadzieje ze to tylko ciazowa opuchlizna . pozdrawiam
a ja mam lewą ale przeżyje ;-)będzie dobrze moja też się wierci może na wyjście sie zbiera hehe:-D

:szok::szok::szok: Ty skowroneczku, ty:-D Mam nadzieję, że pospałaś w dzień...

Wdzien wczoraj nic nie pospałam bo miałam gosci, ale o 20 z mezem juz słodko spalismy. Termoforkiem wygrzałam kregosłup w krzyzu to nawet sie nie budzilam.

Witam śledze wątek o mamusiach lutowych prawie od początku tylko jakos nie miałam śmiałosci napisac... bo chyba jestem najmłodsza a dzidzia ma się pojawic zaraz po mojej 18-tce mianowicie 24 lutego

Wiek Słonko nie ma tu znaczenia. Ja w tym roku koncze 22 i wiele "pan z mojej wsi" krzywo na mnie patrzy. Ale nasza decyzja i o slubie i o dziecku była w pełni swiadoma i przemyslana.
Majac 18 lat i dzidzie w drodze napewno jestes duzo dojrzalsza i doroslejsza id rowiesniczek

Witajcie Dziewczynki wieczorową porą.
Mnie tysz dziś naszło na sprzątanie i na jedzenie owoców :) myslalam ze mam jeszcze truchawy w zamrazarce, a znalazłam tylko wiśnie i wyszedł pyszny kompocik.
Brzuszek u mnie tez twardy a poza tym coraz ciezej w kibelku... a wczoraj wypiłam cały sok śliwkowy fortuny:(
teraz sobie leze i wsłu****ę się w Dzidzię :) Może powie kiedy ma plan się pojawić :)

Ale sobie dogadzacie tym papusianiem :)
pozniej dietka ;];] i trzeba zrzucić niepotrzebne kg;];];]

Kochana ja mam w przyszłym roku 5 wesel w tym rodzonego brata.
i conajmniej 20 kg do straty.

Co do wczoraj prezenty przyjechały ;P
Karuzelka jest super, juz ja oczywiscie poskładalam bo musalam poogladac.
a radosc przy tym mialam jak 5 latka ;)
Na słowacji maja fajna rozmiarówke
wczesniaczek
maluszek
nowe dziecko
i dop zaczyna sie -3 m.
pierwsze 3 sa opisane kg

moja mycha dostala rjtuzki normalnie boskie szare w rozowe kwiateczki ;) łacznie z kwiatkami na pupie :p
w Pl. nie widziałam takich malych rajtuzek.
Juz mi chyba szajba przed porodowa odbija

Dzień dobry Śnieżynki:-D

no to udanej imprezki!:-)

Dziękuję:-)

Czesc Dziewczynki..Ja mam termin na 10 lutego:)bylam dzis u gina i mowil ze mam 1,5 cm rozwarcia i raczej urodze planowo...Wiadomo ze wolalabym juuuuzzzzzz:tak: Zdrrrooweczka zycze :)

Witam serdecznie w gronie Lutóweczek i spokojnej końcóweczki i szybkiego powrotu życzę:-)

Dziś Mężuś w pracy, więc ja chyba pojadę do Rodziców, a potem On po mnie przyjedzie:-D wczoraj imprezka się udała i wytrzymałam nawet do 22:00:-D tylko już siedzieć mi było ciężko:baffled: a imprezka była w takiej hinduskiej restauracji i jedzonko było takie wymyślne, ale normalne też było:-D a ja miałam wielką ochotę wczoraj na ciacho:-) przyjechaliśmy, a tam ciepłe jedzenie, potem tort, potem zimna płyta i już myślałam, że się nie doczekam na ciacho:baffled::confused: ale dali jeszcze szarlotkę na ciepło z bitą śmietaną i czekoladą i usatysfakcjonowana mogłam pojechać do domku:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Buziaczki i miłej niedzieli:-)

Hej Kochane :-)
Tak, jestem nowa, choć przy końcówce... Wczoraj strasznie się czułam i dzisiaj podobnie :-( Moi chłopcy nie dają mi spać (będą bliźniaki - 2 chłopaki :blink::blink:). Na dodatek głowa mnie dzisiaj boli - pewnie przez pogodę. Ale nie ma co narzekać :tak:
Miło Was poznać :-D Patrzę na Wasze suwaczki i.... u co niektórych też już finał tuż tuż - super
Powodzenia
Pozdrawiam serdecznie

Dzień dobry Dziewuszki:-D

Witam serdecznie w gronie Lutówek:-D

Jak pewnie zauważyłyście mamy nowe rozpakowane mamusie:-D AniaForever, kasia1000 i Dusia08:-) Dusi narazie nie wpisałam na listę, bo nie wiem kiedy konkretnie rodziła:baffled::confused:

Mama Sówka - a co to za lista? Może i ja się załapię?;-) Ale pewnie muszę najpierw urodzić hihi.
Miłej niedzieli :-)

:dry: Liżę monitor:-D:-D:-D:-D PS. Jak możesz tak szczuć kobietę w ciąży?! I to jeszcze na diecie cukrzycowej... Torcik bezowy... A mi się zwykły pączek marzy:-:)-:)-(

aninaka - może to Ciebie pocieszy.... liżę monitor razem z Tobą ;-)
też mam cukrzycę ciążową - brałam insulinę, ale jak mierzę na czczo glukometrem poziom glukozy i mam ok 80, czyli się poprawiło to już insuliny nie biorę. I muszę się przyznać, że czasami podjadam... mniam (właśnie beza zjadłam :zawstydzona/y:).
Ale wiem, że nie powinnam, dlatego STOP, trzeba zapalić czerwone światełko ;-) Wspierajmy się hihihihihihihihihhihi
Serdecznie pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama Sówka - a co to za lista? Może i ja się załapię?;-) Ale pewnie muszę najpierw urodzić hihi.

carla już wpisałam Cię (Was) na listę TU https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/lista-lutowek-sniezynek-2010-a-28150/ i TU https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/rozpakowane-sniezynko-lodoweczki-o-33870/ :-D

P.S. Miałabym taką prośbę (taki jest regulamin na BB), żebyś nie pisała post za postem jak Ci się coś przypomni tylko dała "edytuj" i dopisała to co zapomniałaś lub to co chciałaś:-):-D dzięki wielkie

Do góry