reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Pati moze to migrena??? Zdrowka dla Was:*
Ale sie fajnie watek rozpisal;)

Dzisiaj bylysmy na wojazach:) Bylo fajnie. Emisia mimo odparzonego tyleczka byla kochana. Teraz spi - mam nadzieje, ze do rana:D

Dzisiaj upieklam pycha serniczek:) A jutro wstawie fajny przepis na babke na kulinarnym.

Kochane zycze Wam milej nocki i do jutra:*

reklama
Witam sie....
u nas w końcu widac poprawe :D:D:D Kuba nie gorączkuje od wczorajszego popołudnia.... został nam tylko katar...

Moniu możliwe że to migrena.... sama niewiem :D:D

cześć :)

Byłam już dziś na pobraniu krwi..się może wyjaśni skąd te moje osłabienie

A Kuba od wczoraj ma ogromny apetyt cały czas coś chce jeść od rodzynek po kiełbaskę! Nareszcie wraca do formy!

Pati fajnie, ze z dzieciaczkami lepiej:)

An wlasnie o cos takiego mi chodzi:) Jak zdecyduje sie na kupno prze internet, to chyba go kupie. Chyba ,z e dopiero jak bede w Polsce to sie przejde do sklepu i na miejscu cos wybiore.

Witajcie kochane moje :-)
Dawno nie zagladałam i nie nadrobiłam Was jeszcze. U nas wszystko dobrze,mam mężusia przy sobie-tylko na dwa tygodnie ,ale dobre i to :tak:
U nas bielusieńko,nap[adało dużo śniegu i trzyma tęgi mróz-znów już ponad tydzień Michałek nie był na spacerku.
Pozdrawiam

OOO ! dopiero zobaczyłam,że mamy nowego moderatora:-) monikasia:tak: -ale super! i nareszcie,bo takie sierotki troszkę byłyśmy ,bo Mama Sówka nasza to więcej jednak na zamkniętym:-( ,a Pandorka to już ho ho-wieki tu nie była.Monikasia-bardzo się cieszę:tak:

Ostatnia edycja:
ja jeszcze raz,bo widzę,że cąłkiem do tyłu jestem,bo tu jeszcze agapa i tygrynka :) moderatorkami są:-D ale się pozmieniało,to ja tu pewnie ze dwa tyg nie zaglądałam,muszę się cofnąć ,co się tu działo? :)

Dziekuje Anne;) Fajnie, ze jestes i ze ok u Was.

U nas mrozno ale slonecznie - zupelnie jak w zeszlym roku, kiedy juz Emily byla na swiecie...Aleee zlecialo.
Elizzz ja niedawno tez bylam tak oslabiona. Zaczelam brac pylek pszczeli i takie tam naturalne witaminki i jest teraz calkiem dobrze. Ale badania jak najbardziej wskazane. Ja moze w przyszlym mcu ide do gina i zobaczymy co i jak.

Lece teraz ogarnac mieszkanko:)

hej
Anne ja jestem na innym wątku modem ;)

u nas Seba lepiej, za to ja się rozchorowałam, do tego okres pobudzany przez karmienie piersią - ogólnie zdycham :(

milego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry