reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Witajcie:-D

Przeprasza, że tak Was zaniedbałam, ale od dziś się poprawiam i będę u Was codziennie (albo prawie codziennie:-)):happy:

Co tam u Was słychać kochane:-D???

reklama
Hello:)
Ja sie witam, choc juz tak pooozno jest;)
Bylismy dzisiaj na rocznicy slubu u naszych przyjaciol i bylo tak wesolo i milo, ze nawet sie nieobejrzalam a czas tak zlecial...Emisia byla baaardzo grzeczna, zaczepiala kotka, ktorego maja i tak sobie pomyslalam, ze nie moglismy lepiej trafic jesli chodzi o rase, bo brytyjskie sa tak cierpliwe do dzieci, ze jestem w szoku a na tego u znajomych musialam uwazac, nie zeby byl agresywny ale takie mial "konskie" lapy:D

Pati sie ciesze kochana, ze sie zrelaksowalas;)) Czekam na jutrzejsze wiesci- mysle o Was:*
Izulko no pusto cos u nas znowu sie zrobilo ale to pewnie przez weekend. A Tobie kochana duzo zdrowka zycze:*
Motylla fajnie, ze sie odezwalas:) i , ze moglas sie pobawic na weselu bez dzidziolka, wiadomo to nie taka znow zabawa jak trzeba ciagle uwazac. A malenstwo w brzuszku jeszcze nie tak "dokuczliwe":))
Kiniu jak samopoczucie? Wymysliliscie cos?
Agapa wzywam Cie:D:D

Ja uciekam do spanka i bede jutro. Piszcie dziewczynki co u Was:)

Hej witam

Mąż odwiózł dzieci do szkoły, ma dzisiaj 2 dzień wolnego po nockach:-). My z Hania nastawiłyśmy już pranie( "poranny rytuał", hm, wolałabym jakąś kąpiel w pianie i masaż na rozruch ;-). Mała już wybudowała wielka wieżę z klocków i zaczęła poranny przegląd zabawek- czyli rozwaliła je wszędzie gdzie możliwe. Jeszcze trochę poczekam na ogrzanie powietrza i ruszymy w świat. Z miska prania na podwórko;-)

wszystkiego najlepszego kobietki:-)

kinia ja chyba na twoim miejscu odeszłabym z pracy,napewno nie byłoby łatwo,ale dalibyście radę.Ale decyzja i tak należy do Ciebie.Powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja sie witam kochane:)
Izulko ja tez juz nastawialm pranie wraz z moja mala:D Musze zawsze pilnowac bo kreci mi programatorem...
Kasia:))
Dzisiaj u nas zimno ale slonecznie, mam dzisiaj w planach wielkie sprzatanie...buuu kiedys trzeba to zrobic.

milego dzionka:*

Hej!
Ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać. Mam taki moment, że mnie łapie jakby paraliż i nic nie umiem zacząć.
Moja córcia dostała dziś zabawkę (spóźnioną urodzinową) i jest super, super, drewniana, ściągałam ją ze Stanów, ale gość mi dał dwie takie same (miały być walce i prostopadłościany, a są 2x walce). Chyba sprzedam tę drugą na Allegro.
A i przyszły mi kaszki w zamian za reklamę, od jutra z nią startuję, a tych książek ciągle nie ma :-(
Mimo katarku Misiek sypia coraz lepiej, a dziś to już w ogóle. Chyba z okazji Dnia Kobiet mi takie święto zrobiła.
No właśnie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETOM I DZIEWCZYNKOM :-)

Cześć dziewczynki,
ostatnio tu nie zaglądałam, przepraszam! Zaraz lecę nadrobić, życzę Wam i naszym forumowym dziewczyneczkom wszystkiego pięknego w Dniu Kobiet :*

kurczę, za dużo do nadrabiania to nie miałam :confused: no ale weekend był to wiadomo że pustki większe;-)
dzięki za życzenia zdrówka dla Seby! troche lepiej, ale katar nadal jest:no: no ale na szczęście kaszel się skończył:tak:

Elizzzz daj znać jak u Was!! był zabieg??

Izulka15 zdrówka! i gratulacje dla Hani za kolejnego ząbka! 11?? wow:szok: nieźle:tak: my nadal tylko 6;-)

Monikasia a wyślij mi na pocztę tą prezentację ok? (tgrynka@wp.pl) dobrze że z kocurkiem już ok, nie ma co się dziwić Twoim nerwom - przecież to już członek rodziny :tak:

Moja ewa tez wymusza wszystko krzykiem i placzem.Myslalam ze to ja mam takie histeryczne dziecko a tu prosze.Ja nie umiem jej odmowic,jak tak placze ze czegos chce i zawsze ma tak jak ona sobie zażyczy.Nie wiem co robic w takich sytuacjach.
No i troche sie martwie ze jeszcze nie zaczela chodzic.Staje na nozki przy meblach i tylko wtedy kiedy sama chce.Gdy biore ja zaraczki i ucze chodzenia to zaraz siada i nie ma zamiaru nawet postac.Martwi mnie to.

co do pierwszej sprawy - tutaj sprawdza się tylko konsekwencja o którą często trudno w napadach histerii:confused:
co do drugiej sprawy - tak jak dziewczyny pisały: cierpliwości! na pewno niedługo zacznie chodzić jak już stoi przy meblach:tak: u nas to była kwestia 2,3 tygodni:tak:

Ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać. Mam taki moment, że mnie łapie jakby paraliż i nic nie umiem zacząć.
Moja córcia dostała dziś zabawkę (spóźnioną urodzinową) i jest super, super, drewniana, ściągałam ją ze Stanów, ale gość mi dał dwie takie same (miały być walce i prostopadłościany, a są 2x walce). Chyba sprzedam tę drugą na Allegro.

a co to za zabawka? a z robotą dasz radę, nie paraliżuj się mamuśka;-):tak:

hej u nas piekna wiosenna pogoda...
byliśmy u lekarza dziś... na 15 maja mamy termin operacji....:-:)baffled:

czyli późno tak? czy skąd ta minka? trzymaj się ciepło!

ja wczoraj byłam z forumowymi koleżankami na (jak to nazwałyśmy) gołodupcach :-p fajnie było, chłopacy przystojni mimo że za bardzo tańczyć nie umieli:-D ale wybawiłyśmy się super, taka odskocznia od domu i dzieci;-)
miłego dnia!

reklama
Do góry